Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
nu m-ai inteles
eu fac stric referire la keyword-uri de la produsele dintr-o categorie
eu au titluri Colier xx, colier YY, colier zz, dar keywordul principal ( baza) este acelasi!
daca ar fi 10 produse probabil ca nu ar fi o problema sa aiba acelasi keyword + alte cateva secundare
dar cand sunt 100 sau 200 produse si la fiecare dintre ele se repeta acelasi keyword Google penalizeaza sau nu ?
Stefan, tu nu m-ai inteles. Google trateaza putin diferit magazinele online fata de siteurile de continut. Nu o sa primesti penalizare pentru ca produsele din categoria coliere se cheama ... colier xyz. Ar fi absurd. Si oricum, ai paginatie, deci nu ai 200 de modele pe aceeasi pagina. Sau ma rog, nu ar trebui sa ai.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
ufff
eu vorbeam de keyworduri!!
lasa titlurile in pace
inca nu mi-ai raspuns la intrebare
"Cand sunt 100 sau 200 produse si la fiecare dintre ele se repeta acelasi keyword principal, Google penalizeaza sau nu ?"
si care ar trebuie sa fie densitatea unui keyword intr-o categorie ca sa fie bine si pentru SEO ?
Stefan, meta kw nu mai este folosit de google ca factor de ranking (cel putin aceasta este varianta oficiala). In plus, de ce ai pune kw colier in paginile de produs?
BTW, nu mai face experimente, angajeaza-ti naibii pe cineva sa se ocupe de optimizare, ca peste o luna, doua, trei, te vad cerand sfaturi pentru a scapa de penalizari![]()
Pai man nu ai scris mai sus la sfaturi "Asigura o densitate optima a keywordului principal. Am luat la intamplare o categorie si ai o densitate de 0.3 pe keywordul principal. "
nu faceai referire la meta keyword ?
as angaja pe cineva dar nu gasesc![]()
este greu de gasit pe cineva de incredere, cu experienta, care sa nu-mi faca black SEO sau alte prostii ...
cum pot urmari pozitionarea site-ului meu pe anumite keyword-uri ?
rank tracker, free in varianta basic, pe bani varianta proff sau whatismyserp - free in limita a 25 kw per proiect
Intrebare: sa-mi inscriu site-ul macar in cateva directoare ?
La ora actuala nu este inscris nicaieri
Ultima modificare făcută de stefanutz30; 4th August 2016 la 23:32.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)