Raspuns: NU face experiente daca nu stii exact ce trebuie sa faci. Cel putin nu pe magazinul onlineVrei sa faci experiente? fa-ti un blog.
Raspuns: NU face experiente daca nu stii exact ce trebuie sa faci. Cel putin nu pe magazinul onlineVrei sa faci experiente? fa-ti un blog.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
inca o intrebare:
am scris un articol la mine in site si as dori sa va intreb daca este scris OK ca sa pot urca in ranking la cautari organice
Sticla de Murano - istoria unei arte - Muranos
faptul ca am pus 4 link-uri interne catre produse din site este corect ?
articolul are 492 de cuvinte .. daca conteaza cu ceva
![]()
Ultima modificare făcută de stefanutz30; 5th August 2016 la 16:51.
Salut,
Nu-mi puteam imagina un articol despre sticla de Murano fara nicio imagine. Acum l-am vazut!
Ca idee de baza asteapta sa fie indexat de Google si vei vedea cat e de apreciat. Link-urile interne sunt ok, dar fara poze nu e ok...
Cum adica fara nici o imagine ?
bannerul de deasupra lui nu se ia in considerare ?
Nu, ala nu se pune...
Verifici acum pe ce pozitie te-a plasat si in 1-3 luni verifici pe ce pozitie a ramas.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
ok, cum aflu pe ce pozitie mi-a clasat acum articolul ?
copiez titlul articolului si dau cautare in Google ?
Cand ai scris articolul trebuia sa vizezi niste cuvinte cheie. Alea sunt, in general, expresii pe care crezi tu ca le cauta potentialii clienti.
Dupa expresiile alea faci verificarea.
In cazul tau, pentru ca nu ai vizat asa ceva, cred ca poti lua de baza o parte din titlu: "istoria sticlei de murano" sau "sticla de murano istorie".
Daca faci cautarea dupa tot titlul articolului e normal sa te scoata primul, ai si brandul in titlu.
Ideea este ca atunci cand vinzi ceva frumos (si nu numai) ai sanse mari sa primesti vizite si pe cautarile dupa imagini. Tu, cum n-ai niciuna, ia-ti gandul! De-aia ziceam de imagini...
mda, am regasit 2 dintre cele 4 articole scrise si intradevar acum sunt printre primele pagini in Google
am adaugat si 2 imagini la unul dintre articole: De ce este deosebita sticla de Murano
din pacate sunt puse ca nuca in perete .. neavand layout tip blog, sa pot sa-mi aranjez si sa-mi centrez continutul in pagina
si o sa vorbesc cu producatorul sa-mi mai trimita poze ... si o sa pun in viitorul apropiat
mersi pentru raspunsuri
P.S. - oricum am nevoie de o colaborare o persoana pe partea de SEO, in caz ca imi poti recomanda pe cineva serios si sa aibe si preturi pe care sa le pot suporta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)