Salut,
Intrebarea din acest topic este exact ceea adresata in titlul topicului, Cum cresti DA si PA la un site, de preferat intr-un interval de timp mai scurti si cu un buget minim adus spre 0.
Multumesc mult!
Salut,
Intrebarea din acest topic este exact ceea adresata in titlul topicului, Cum cresti DA si PA la un site, de preferat intr-un interval de timp mai scurti si cu un buget minim adus spre 0.
Multumesc mult!
Care este scopul acestei acțiuni? Cu ce crezi că te ajuta?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sa vanda linkuri celor care cumpara dupa DA si PA
Ceva de genul cum era cu PR pe vremuri
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Cu linkuri. In socoteala DA si PA intra backlink-urile, mai ales din site-uri cu DA si PA mare. Cu un buget spre 0, vei mari DA si PA cu aproximativ 0.01.
Deloc.
Daca urmaresti strict sa cresti artificial DA/PA, o poti face cu o investitie foarte mica
@Marian, uita de acesti metrici. Daca scopul tau e sa cresti in serp, DA/PA, TF/CF nu au nicio legatura. Sunt doar niste metrici orientativi promovati de niste neni care vor sa isi vanda un produs. Da, au in spate un algoritm de calcul complex, dar se pot manipula extrem de usor.
Daca scopul tau e sa vinzi himere... ei, in acest caz ... prefer sa nu imi dau concursul sa postez aici modalitatile de crestere artificiala. Pentru ca maine poimaine ne trezim cu x topicuri de vanzare PA si DANu ca nu ar fi deja destule.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)