oare se mai gaseste ceva gratuit pe lumea asta?
oare se mai gaseste ceva gratuit pe lumea asta?
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Intradevar Google face modificari constante si ce faci azi maine te poate afecta. Cred ca in cativa ani nu va mai exista SEO/organic sau cel putin nu vei avea rezultatele dorite. Vor sa monetizeze cat mai mult.
Compania x vrea sa vanda unicorni si are 2 variante prin care poate face asta online(sunt mai mult de 2, dar din punctul de vedere al celor de la google sunt 2):
1 apeleaza la firma de seo/ omul de seo care le aduce clienti respectiv vanzari(aici google nu castiga bani)
2 apeleaza la servicii adwords si google castiga bani.
De ce nu ar putea google sa stranga toti bani care se cheltuie pe seo(sau cel putin o parte mult mai mare fata de ce se cheltuie acum)
Discutia e mult mai lunga si sunt terti implicati dar in mare cam asa vad eu.
E parerea mea, nu zic neaparat ca am dreptate, poate chiar ma insel!
@andrei7even - nu se va intampla asta niciodata . Tot timpul vor exista rezultate organice
Pai si in cazul asta ar fi doar rezultate Adwords, de multe ori nerelevante, lumea ar opta pentru alt motor de cautare, adio trafic Google, adio bani! Teoretic trebuie sa caute un echilibru, sa fie cat de cat toata lumea multumita! Abia asteapta Big de ex sa puna mana pe o felie din cautarile Google!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)