Si totusi exista cel putin doua siteuri care fac asta: softpedia.com - Domain Overview Report si SpyFu Keyword Spy Tool for Keyword Research | SEO Software & AdWords Tools
Si totusi exista cel putin doua siteuri care fac asta: softpedia.com - Domain Overview Report si SpyFu Keyword Spy Tool for Keyword Research | SEO Software & AdWords Tools
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Fa-ti cont pe proranktracker.com, ai 50 de keyword-uri gratuit.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
eu verific online pe:
Keyword Position
sau offline cu:
FREE Keyword Rank Checker Tool, Check Keyword Position on Google, Yahoo, Bing
la smallseotools @redjohn - imi trebuie ceva unde sa nu introduc eu cuvintele cheie ci doar adresa site-ului, si sa-mi apara pe ce cuvinte rankeaza.
@felix - tool-ul tau face acelasi lucru pe care-l fac si altele gratis. adica ma pune sa introduc site-ul si cuvintele cheie iar el imi arata unde rankeaza, eu nu asta vreau.
@nichita - la SEMrush nu am gasit romania, pe mine pe RO ma intereseaza, la SpyFu am facut niste teste si imi arata doar anumite cuvinte cheie. de exemplu la un site care rancheaza prima pagina cu cateva kwd-uri, el imi arata 1 singur cuvant care e total irelevant si care ocupa pozitia 18 (pagina 2, final)
Multam mult pentru tool-uri, sunt utile in multe cazuri, insa pe mine m-ar interesa ceva care sa nu ma puna sa introduc cuvintele cheie pe care vreau sa vad detalii, ci un tool unde doar sa introduc adresa site-ului (fara kwd) si sa-mi arate toate cuvintele cheie de la siteul pus de mine care se regasesc pe prima pagina. (pozitiile 1-10) SpyFu a fost singurul care s-a apropiat, in sensul ca nu cere cuvinte cheie ci doar siteul, dar nu prea mi-a aratat date relevante.
pai nu stiu daca vei gasi asa ceva.
sunt milioane de variante pt cuv cheie/expresii, iar google nu stie sa filtreze acele kw dupa relevanta siteului
in cel mai fericit caz iti va face cautarea dupa niste "sugestii" care de obicei sunt kw introduse pe pagina siteului
Tehnic cum ar putea fi codat un astfel de tool? Sa caute toate combinatiile de cuvinte cheie in toate limbile si sa vada unde rankeaza site-ul tau?
Retired
Adevarul asta e, ca e cam foarte greu de facut asa ceva, si tehnic, și ”moral”![]()
Nicio problema, chiar ar fi fost eficient in multe treburi, dar slabe sanse sa existe.
Keywordurile unui site cu cele mai mari sanse sa rankeze le gasesti in profilul de backlinkuri la anchorele folosite
Scoate-le de acolo intr-un text, mai pune si kw actuale+ceva sinonime+brand (daca domeniul e brandabil), si cu un tool din posturile de mai sus poti face o "evaluare" a celor mai bune pozitionari.
Alte keyworduri nu merita monitorizate pt ca nu au sanse decat daca esti singur pe nisa respectiva, iar pozitii pe long tail vei gasi la orice site indiferent cat de "urat" ar fi el
PS: si acum mai primesc mailuri de la baietii de pe afacerist.ro in care ei se lauda cu pozitiile pe google referitoare la domeniul meu de interes si exemplifica astfel:
"Locul 1 pe keyword xyz - link cautare in google: xyz site:afacerist.ro"
=))
Bine ca ai postat la incepatoriMai era un tip care voria asa ceva si nu pricepea de ce nu se poate.
De ex, un site e in top (cat vrei tu) pe expresiile gozalizant de potaziu, babiluba, mabmbilca ionescu, suruburi roz. De unde sufletul meu sa viseze un tool ca esti in top pe ele, mai ales ca pentru asfel de expresii nu ai nevoie de vreun link?
Ca idee, verifici in 3-5 zile "suruburi roz" si vezi ca exact forumul e in top![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)