Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Site nou si ceva sfaturi

SERGIUx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    42
    Posturi
    156
    Putere Rep
    22

Implicit

Cele mai multe sfaturi le-am primit ca diacriticele sa fie prezente in continut

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    42
    Posturi
    156
    Putere Rep
    22

Implicit

Si mai e o ciudatenie, pe webmaster la cuvinte cheie pe locul trei imi apare "cum aleg un televizor" iar eu cuvantul televizor 99% nu cred ca il am pe site si asa imi apare de pe data de 5 august cand am dat online siteul

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    25

Implicit

Si mie mi s-a intamplat sa ''rankez'' pe cuvinte cu care nu prea aveam nicio treaba.

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    137
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de SERGIUx Vezi Post
    Salut,

Cu toata lumea cu care am schimbat idei mi-a adus la cunostinta ca cel mai important lucru e continutul. Am luat legatura cu persoane care scriu articole si pana acum pe langa descrierea dietei, la rubrica blog am 12 articole a cate 700-1000 cuvinte. De ce de fiecare data cand postez cate un articol siteul meu scade cateva pozitii(webmaster tools). Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?

Multumesc
    Faptul ca tu postezi articole in blogul atasat site-ului tau nu-ti va creste pozitia (cel putin nu acum) pentru cautarea care te intereseaza (pentru care vrei sa rankezi cu site-ul).
    Nu cred ca schimbarile in pozitie pe care le vezi tu sunt grave, cateodata se intampla, cateodata nu. Asigura-te ca nu schimbi nimic major la structura site-ului tau.
    O sa revin putin la articole si la cine ti-a zis ca cel mai important lucru e continutul. Aici exista o intreaga discutie care se poate intinde pe multe subpuncte, dar ce trebuie sa intelegi tu este ca acest continul pe care il creezi are doua roluri:
    1) sa-ti aduca trafic de calitate pe acele articole pe care le scrii. Incearca sa uiti cuvantul cheie principal pentru care vrei sa rankezi cu site-ul. Asta e o conceptie veche, asigura-te ca exista expresii de tip "long-tail" (formate din mai multe cuvinte) care pot sa-ti aduca vizitatori care mai apoi pot converti.
    2) sa-ti creasca brand-ul (site-ul), in sensul ca asa vei crea o interactiune benefica cu vizitatorii care vor reveni pe site si apoi vor deveni clienti (vor cumpara mai usor, vor avea incredere in tine, se vor abona la newslette).

Asta e forma super simplificata si incompleta a ce face un continut bun. Spune-ne daca tu vinzi ceva sau vrei doar sa monetizezi traficul. Mereu gandeste-te la vizitatorii tai, ce ar vrea sa gaseasca pe site, la ce intrebari vor sa gaseasca raspuns, ce ai tu si nu au restul (si creaaza daca exista asa ceva). Incearca sa fii unic, social si fa intr-un fel ca vizitatorii sa aiba o interactiune reusita cu site-ul.

Pentru link-uri, citeste ce au scris ceilalti colegi. Ca sa cresti in ochii lui Google iti trebuie autoritate, si asta se obtine doar prin link-uri primite de la alte site-uri de profil asemanator. Un link e ca un vot, dar conteaza si de la cine il primesti.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    42
    Posturi
    156
    Putere Rep
    22

Implicit

Iti multumesc ptr raspunsul destul de amplu. De vandut nu o sa vand nimic pe el, de scos un cent din trafic poate o sa pun ceva reclama cand voi depasi 500 zilnici. Eu de fapt doresc sa dau drumu la un portal mai amplu in care doresc sa bag cateva mii de euro si pana una alta imi capat experienta cu siteuri micute facute de diferite firme de webdesign ca pana la urma sa ma opresc la cea care cred eu ca e mai ok.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Salut,

Scriu si eu primul post aici prin a cersi ceva sfaturi de la oamenii mai priceputi in acest domeniu.
    Pe 05.08.2015 am dat drumu la un site comandat la o firma de webdesign ...............
    Salut Sergiu,
    Dar la firma aia de webdesign s-a auzit de SEO? Daca nu, instaleaza macar tu un modul de SEO.

Cu toata lumea cu care am schimbat idei mi-a adus la cunostinta ca cel mai important lucru e continutul.
    Este cel mai important, dar asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi. A spus un coleg mai sus de 6 taguri h1 pe home. Asta chiar e nasol! Nu m-am uitat dar sunt convins ca toate sunt pe cuvintele cheie pe care vrei sa rankezi. Acum am mai vazut un articol in care anumite cuvinte (sau cuvinte inrudite) sunt repetate si de cate 20 de ori, numai si numai bolduite. Mi se pare iarasi exagerat.

Structura site-ului mi se pare si aia deficitara. Ai doua pagini din care una aproape goala si o singura categorie intitulata Blog.
    Se poate ranka si pe continut, dar nu asa...

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    42
    Posturi
    156
    Putere Rep
    22

Implicit

Imi poti recomanda un modul de SEO?

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    25

Implicit

As zice totusi sa inceapa folosirea unui modul de SEO dupa ce termina de aranjat site-ul, adica optimizarea on-page. Sa elimine H1-urile si tot ce nu e in regula pe acolo.
    Plus ca trebuie sa ai putina grija cu ce plugin de SEO vrei sa folosesti. Nu prea le poti configura asa usor daca ''nu prea ai treaba'' cu ele...

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    59

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Google indexeaza un site ca ansamblu, si il rankeaza functie de frazele cu care situl rezoneaza ca ansamblu. Asta e ceva ce, din pacate, vad ca multi uita, nu stiu sau ignora. Si paradoxal, optimizarea on-page, la care toti avem control 100%, este rareori gandita cum trebuie.

Este extrem de dificil sa rankezi pentru o fraza anume, cu un site despre "o nisa". Daca vrei sa rankezi pentru o fraza anume, majoritatea paginilor ar trebui sa fie exact despre kw/fraza aia, si nu doar "din nisa". Prin urmare ai de ales, no tail sau long tail:

1) Ori faci longtail (articole multe, fraze diverse din nise, keywords longtail), asta iti aduce trafic, recunoastere in nisa daca articolele tale sunt bune, dar de cele mai multe ori iti va ruina ranking-ul sitului pe un kw principal. In acest caz mai poti incerca sa optimizezi doar homepage-ul pentru kw principal, dar sansele sa tina treaba sunt foarte mici, sau merg doar pe o nisa cu concurenta slaba rau;

2) Sau, optimizezi pentru kw principal si atat, in care caz nu ti-as recomanda 1000 de articole (ca exemplu) pentru ca miroase a spam. Ci un numar limitat de articole bune, dar care toate sa se ocupe kw principal, si cam atat. Asa, ai sanse mari sa te apropii sau sa iei primul loc, functie desigur si de link-uri, concurenta din nisa samd.

Sa-ti dau un exemplu, din viata reala.

O cunostinta apropiata de-a mea, avea un site, sa zicem de "reparatii frigidere". Locul 1 organic, trafic bun, clienti etc. S-a apucat sa introduca pe site si "service frigidere" (produsul nu e neaparat frigidere, in fine). I-am spus din capul locului ca face o greseala, nu m-a ascultat. In scurt timp avea un numar dublu de articole, din care jumatate erau pe "service". Rezultatul a fost ca tot in scurt timp, situl avea cateva pozitii pe service frigidere, avea cateva si pe reparatii frigidere, dar imprastiate si nimic pe primele pozitii. Iar kw principal cazuse pe pagina 3-4. Iar traficul era praf, vanzarile scazusera dramatic, dezastru.

In situatia asta, omul m-a intrebat disperat ce sa faca. I-am zis, ce bine era daca ma ascultai, na, acum foarte simplu, repara ce ai facut. Scoate paginile de service, si asteapta. Le-a scos, iar dupa 3 luni ( timp in care Google se convinge ca alea nu-s doar erori si ca nu ai de gand sa mai pui paginile la loc), deci dupa 3 luni situl a revenit pe locul 1, sta acolo bine mersi si-i aduce omului painea de pe masa.

Nu stiu daca m-am facut bine inteles, dar este un bun exemplu despre cat de importanta este tema principala, subiectul sitului. Daca vrei rank pe cuvant, te axezi pe cuvant. Daca vrei rank pe o nisa intreaga, sau subnisa, nu ai cum sa rankezi decat pe longtail pentru ca optimizarea ta este distribuita pe multe cuvinte cheie. In alta ordine de idei, am observat (logic) de fiecare data, ca daca vrei sa rankezi pe multiple cuvinte cheie pe locul 1, iti trebuie o tona de, vorba lui Tom, links links links - ca sa iti depasesti competitorii care sunt optimizati fix pe kw respectiv, prin volumul major de links.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    42
    Posturi
    156
    Putere Rep
    22

Implicit

va multumesc pentru timpul acordat , si da nu prea am treaba cu un modul seo sa il configurez o sa incerc sa micsorez prima pagina si sa public articole pe diferite kw.

Multumesc

/inchis

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ceva de necrezut, site-ul nu mai este indexat
    De Alex Florea în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 1st September 2015, 09:25
  2. Site nou, sfaturi?
    De Aleex Armanu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th August 2015, 00:03
  3. Ati pune asa ceva pe site-ul vostru ?
    De emanuel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd July 2007, 12:55
  4. Un script ceva.. ceva sa ma scoata din oala
    De voiculau1 în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th January 2007, 17:45
  5. Ok cu un site sa il promovez merge dar cu un Blog ceva trucuri ?
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th September 2006, 14:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •