Din experienta mea, site-urile construite pe platforme gen WP, Blogger etc imprumuta cate ceva din calitatile domeniului (autoritate mare), dar numai cand primesc linkuri (de calitate) si urca mai bine in SERP. Fara linkuri, se comporta mai slab decat un domeniu normal.
Ultima modificare făcută de Alex M; 17th July 2015 la 16:51.
M-a tentat si pe mine candva ideea de a face niste bloguri mai serioase pe blogspot, pentru micronise, dar am observat ca temele se modifica destul de dificil si nu iese mereu ceea ce ai dori. Totusi, nu cred ca e imposibil, vazusem in trecut cateva exemple calumea dar probabil au si costat ceva bani ca nu cred ca se baga oricine la asta.
Pentru peoiecte serioase dar micute (micronise) cred ca e o solutie buna, atunci cand costurile cu gazduirea pot face diferente. In acelasi timp, si pentru siteurile cu trafic mult ce ar putea consuma prea multe resurse cred ca e ok de folosit dar aici e posibil sa fie ceva limitari din partea lui blogger, nu cunosc exact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)