3 out of 3 members found this post helpful.
Promovare website nou
Mi se pare interesant sa dezbatem acest subiect, promovarea unui website nou.
Pentru inceput am eu doua intrebari:
1) De cand este bine sa incepem promovarea unui website nou creat (cumparare de advertoriale/link-uri) ?
2) Cum as putea promova un website nou, pentru a ajunge cat mai sus in SERP, exceptand achizitionarea de advertoriale/link-uri ? (intrebarea nu se refera si la modificari onpage)
Multumesc anticipat!
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
PetreE
Mi se pare interesant sa dezbatem acest subiect, promovarea unui website nou.
Pentru inceput am eu doua intrebari:
1) De cand este bine sa incepem promovarea unui website nou creat (cumparare de advertoriale/link-uri) ?
2) Cum as putea promova un website nou, pentru a ajunge cat mai sus in
SERP, exceptand achizitionarea de advertoriale/link-uri ? (intrebarea nu se refera si la modificari onpage)
Multumesc anticipat!
1. chiar nu conteaza cand incepi. Dar un site nou pe nisa cu ceva concurenta, are nevoie de minim 6-12 luni, daca vrei ceva safe.
2. pai e suficient. Poti ranka cu 5-10-50 links de calitate.
Vezi ca e forumul plin de info.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
5 out of 5 members found this post helpful.
Exista o tehnica care iti permite sa poti salta mai repede un site nou. Cumperi un domeniu expirat, care sa fie cat mai aproape de nisa pe care este noul site si care sa aiba 2-3 ani vechime. Dupa ce l-ai cumparat ii faci redirect catre noul site. Go0gle va accepta mai usor o promovare mai rapida, cu linkuri din advertoriale sau din alte surse, pentru ca va considera ca domeniul expirat (vechi) s-a rebranduit.
Problema este ca daca domeniul expirat cumparat a fost penalizat, vei transfera penalizarea catre noul site, asa ca trebuie sa casti bine ochii. Trebuie sa vezi cu Internet Archive: Wayback Machine ce a fost pe acel domeniu, sau cu Screenshot History For Any Website - Screenshots.com . Trebuie sa eviti domeniile expirate care au fost redirectate catre alte domenii.