Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Promovare website nou

PetreE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    72
    Putere Rep
    19

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit Promovare website nou

Mi se pare interesant sa dezbatem acest subiect, promovarea unui website nou.
    Pentru inceput am eu doua intrebari:

1) De cand este bine sa incepem promovarea unui website nou creat (cumparare de advertoriale/link-uri) ?
    2) Cum as putea promova un website nou, pentru a ajunge cat mai sus in SERP, exceptand achizitionarea de advertoriale/link-uri ? (intrebarea nu se refera si la modificari onpage)

Multumesc anticipat!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.727
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de PetreE Vezi Post
    2) Cum as putea promova un website nou, pentru a ajunge cat mai sus in SERP, exceptand achizitionarea de advertoriale/link-uri ? (intrebarea nu se refera si la modificari onpage)

Multumesc anticipat!
    Daca ramai la OFF Page, links insemana 80%, deci? Depinde de nisa, la o concurenta medie in sus, links + links! Parerea mea! Altii mai vechi poate au si alte metode, sa le vedem!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de PetreE Vezi Post
    Mi se pare interesant sa dezbatem acest subiect, promovarea unui website nou.
    Pentru inceput am eu doua intrebari:

1) De cand este bine sa incepem promovarea unui website nou creat (cumparare de advertoriale/link-uri) ?

Multumesc anticipat!
    1. chiar nu conteaza cand incepi. Dar un site nou pe nisa cu ceva concurenta, are nevoie de minim 6-12 luni, daca vrei ceva safe.
    2. pai e suficient. Poti ranka cu 5-10-50 links de calitate.

Vezi ca e forumul plin de info.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    25

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Exista o tehnica care iti permite sa poti salta mai repede un site nou. Cumperi un domeniu expirat, care sa fie cat mai aproape de nisa pe care este noul site si care sa aiba 2-3 ani vechime. Dupa ce l-ai cumparat ii faci redirect catre noul site. Go0gle va accepta mai usor o promovare mai rapida, cu linkuri din advertoriale sau din alte surse, pentru ca va considera ca domeniul expirat (vechi) s-a rebranduit.

Problema este ca daca domeniul expirat cumparat a fost penalizat, vei transfera penalizarea catre noul site, asa ca trebuie sa casti bine ochii. Trebuie sa vezi cu Internet Archive: Wayback Machine ce a fost pe acel domeniu, sau cu Screenshot History For Any Website - Screenshots.com . Trebuie sa eviti domeniile expirate care au fost redirectate catre alte domenii.

PetreE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    72
    Putere Rep
    19

Implicit

@Rapsodia: Mersi pentru raspuns!
    @Tom: Mersi pentru raspuns!
    @Vicarious: Mersi de informatie, nu stiam si nici nu m-am gandit pana acum la acest lucru. Ce redirect ar fi util, 301 ?

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    25

Implicit

Da, 301.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    138
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Exista o tehnica care iti permite sa poti salta mai repede un site nou. Cumperi un domeniu expirat, care sa fie cat mai aproape de nisa pe care este noul site si care sa aiba 2-3 ani vechime. Dupa ce l-ai cumparat ii faci redirect catre noul site. Go0gle va accepta mai usor o promovare mai rapida, cu linkuri din advertoriale sau din alte surse, pentru ca va considera ca domeniul expirat (vechi) s-a rebranduit.

Problema este ca daca domeniul expirat cumparat a fost penalizat, vei transfera penalizarea catre noul site, asa ca trebuie sa casti bine ochii. Trebuie sa vezi cu Internet Archive: Wayback Machine ce a fost pe acel domeniu, sau cu Screenshot History For Any Website - Screenshots.com . Trebuie sa eviti domeniile expirate care au fost redirectate catre alte domenii.
    Nu am experienta practica pe tema asta, dar cred ca redirectul 301 te ajuta doar daca site-ul pe care il cumperi are ceva link juice specific pe nisa ta. Daca tu esti pe nisa inchirieri auto Bucuresti, si cumperi un domeniu expirat despre auto in general, nu cred ca te va ajuta. Iti creste autoritatea site-ului, asta e posibil, dar nu te impinge in serp pe "inchirieri auto bucuresti", poate doar pe "auto".

Oricum, vorbesc la nivel de teorie, pana nu incerci si vezi ce se intampla nu vei stii 100%.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th August 2012, 18:16
  2. promovare website nou
    De Paul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 31st May 2012, 14:15
  3. JOB: SEO, SEM, promovare website
    De laguna în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th November 2009, 13:51
  4. Promovare website
    De undoweb în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th March 2007, 12:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •