Rezultate 1 la 10 din 41

Subiect: SSL gratis + site mai rapid

Afișare hibrid

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Dane daca nu sut familiarizat cu sll-ul asta ce inseamna ca trebuie sa imi pun streangul de gat? Mi s-a parut destul de rautacios reply-ul tau. Si tu ai postat in "Subiecte pentru incepatori", ti se pare ca nici incepator nu sunt sau cum? :-?? Crede-ma ca sunt destul de familiarizat cu ns-urile si multe despre hosting..etc... numai ca sll-ul a fost un domeniu ce nu m-a pasionat pana acum...dar nimeni nu s-a inascut invatat!!!!

Uite am reusit in 2 minute sa le fac... nu este OZN... numai ca am o intrebare ... nu apare lacatelu verde cand actionez https...si ma redirectioneaza catre suspend page... ai idee care este buba?

Am atasat si niste poze sa-ti dai seama mai bine (nu am cenzurat numele tocmai sa intrii sa-mi spui daca si tie iti da la fel).

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    1. Dane daca nu sut familiarizat cu sll-ul asta ce inseamna ca trebuie sa imi pun streangul de gat?

2. Mi s-a parut destul de rautacios reply-ul tau.

3. Si tu ai postat in "Subiecte pentru incepatori", ti se pare ca nici incepator nu sunt sau cum? :-??

4. Crede-ma ca sunt destul de familiarizat cu ns-urile si multe despre hosting..etc... numai ca sll-ul a fost un domeniu ce nu m-a pasionat pana acum...dar nimeni nu s-a inascut invatat!!!!

5. ... nu apare lacatelu verde cand actionez https...si ma redirectioneaza catre suspend page... ai idee care este buba?
    1. Daca ai placerea asta, da. Altfel nu.

2. Ti s-a parut doar.

3. Asa mi se pare, ca nici macar incepator nu esti.

4. Daca esti familiarizat cu NS-urile, cum poti sa intrebi ca daca schimbi ns-urile iti da cloudflare hosting?

5. Asta este motivul pentru care ti-am recomandat sa nu te apuci.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Dane daca nu sut familiarizat cu sll-ul asta ce inseamna ca trebuie sa imi pun streangul de gat? Mi s-a parut destul de rautacios reply-ul tau. Si tu ai postat in "Subiecte pentru incepatori", ti se pare ca nici incepator nu sunt sau cum? :-?? Crede-ma ca sunt destul de familiarizat cu ns-urile si multe despre hosting..etc... numai ca sll-ul a fost un domeniu ce nu m-a pasionat pana acum...dar nimeni nu s-a inascut invatat!!!!

Uite am reusit in 2 minute sa le fac... nu este OZN... numai ca am o intrebare ... nu apare lacatelu verde cand actionez https...si ma redirectioneaza catre suspend page... ai idee care este buba?

Am atasat si niste poze sa-ti dai seama mai bine (nu am cenzurat numele tocmai sa intrii sa-mi spui daca si tie iti da la fel).
    SSL, not SLL... for God's sake!

Trecand la subiect: point-eaza domain si www.domain catre IP-ul care ti l-au asignat cei care iti gazduiesc site-ul.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

ai idee care este buba?
    Da, am adaugat in primul post instructiuni pentru wordpress.
    Intri in admin (ca acolo poti intra), instalezi pluginul recomandat la sfarsitul primului post, urmezi instructiunile si presupun ca va merge.
    Nu's sigur ca WP merge cu FLEXI, poate alti colegi o sa ne lamureasca ce si cum.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Rapid Ranker Plugin
    De wega77 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th February 2015, 02:02
  2. Rapid, Ieftin si De Calitate!
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th July 2012, 10:23
  3. Cum sa iti faci un site de curs valutar rapid
    De Butcher în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2010, 21:33
  4. Ce are acest site de a crescut traficul rapid?
    De wikiteam în forumul Google
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 8th March 2009, 03:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •