11th March 2015, 17:25
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Ciprian.Olaru
ati incercat la "support"ul registrarilor?
de obicei e primul loc in care intreb (cand nu gasesc raspunsuri gata date in help / pe net) si rezolvarea vine destul de repede.
Pana la urma asa am rezolvat, cu suportul de la trei operatori GoDaddy si MyDomain.

Postat în original de
Mihai_Is
La Godaddy, transferurile chiar daca e la alt registrar se fac aproape instant, nu dureaza.
Din punctul asta de vedere Godaddy e ok.
Trebuie doar sa te duci la -> mydomains -> pending transfer -> si dai accept.
Intr-adevar transferurile nu dureaza insa trebuie sa ai updatate datele de contact din cont.

Postat în original de
Mihai_Is
La Godaddy trebuie scos Privacy daca ai inainte de transfer.
Sau poate e o problema cu cererea de transfer, la registrarul pe care il foloseste.
Si eu ar trebui sa ii fac un transfer, a zis ca a facut cererea, dar eu nu am primit mesajul de confirmare sa ii pot da accept.
A fost scos privacy dar nu era de la asta. Transferul a fost facut intr-un final dupa mai bine de 24 de ore din cauza celor de la MyDomain.

Postat în original de
dascalescu
Eu ziceam temporar doar sa faci contul cat sa finalizezi tranzactia cat mai repede, apoi in tihna dupa ce il ai sub control sa ti-l muti la registrarul tau preferat si sa ramana acolo un cont facut gol fara niciun domeniu.
Nu avea rost sa fac un cont pe care nu urma sa il folosesc vre-odata, si in plus procedura de transfer tot trebuia facuta o data sau mai tarziu, iar dupa ce am vazut ca nu trebuie sa fie hosting activ pe domeniu daca faceam treaba asta dupa cateva luni bune timp in care site-ul era refacut cred ca aveam numai de pierdut.
Oricum, pentru ca poate vor mai exista useri care se vor lovi de problema asta am facut un articol in detaliu cu tot ce s-a intamplat in ultimele 24 de ore cu aceste transferuri de domenii si l-am postat aici.
Cat despre diferitii registrari, am auzit lucruri bune despre internetbs insa nu stiu foarte multe despre ceilalti. Pe viitor o sa vreau sa imi transfer domeniile la alt registrar si atunci cred ca ar fi foarte util un sondaj pe tema asta.
Multumesc pentru raspunsuri!