Salut, IulianC - iti voi raspunde eu punctual
Legea muncii in romania si legea privind PFA - Persoana Fizica Autorizata este destul de incerta... + destul de birocratica
- Nu trebuie sa mergi la contabil , trebuie sa mergi la oficiul de finante acolo unde tu depui declaratile anual de venit si acolo te indruma pentru ca un pfa nu poate fi pe mai multe domenii de activitate ( NU CA SI PRESTARE DE SERVICII ) PFA in general este creat , gandit doar pentru persoane ce activeaza doar pe un singur domeniu gen: constructi , stomatolog , medic de familie etc.. ce nu necesita angajatii etc..
Din ce am inteles eu de aici tu defapt ai nevoie sa transformi PFA-ul intr-un II - Intreprindere INDIVIDUALA - si pe acea tipologie poti lucra pe mai multe domenii de activitate fara batai de cap. - Sunt foarte multe persoana ce au scris la acest subiect in nestinta de cauza.
Dar dupa parerea mea ar fi mult mai ok sa mergi la oficiul ministerului de finante de unde apartii te vor ajuta. ( Daca nu te descurci imi comunici si iti ofer eu un numar de telefon fix de unde ai nevoie ).

Răspunde cu citat