Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Site-uri sparte

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de koobie Vezi Post
    atunci si eu am avut aceasta problema.
    Vad ca au mai patit si altii. Nu am zis ca-s sigur 100% dar am mai vazut cazuri de probleme de securitate pe hosturi. Oricum ideea era sa se uite lumea si sa vada daca au sau nu probleme. In rest, asta e!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Verificaţi-vă mai întai setarile browserului. Poate avea extensii care să va afişeze chiar şi reclame pop-up.

Daca linkurile nu va apar cand deschideţi site-ul de pe alt laptop sau PC, atunci aproape 100% e de la browser.

Nu ştiu câte de util sau la subiect am fost, dar am încercat să ajut.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu era de la browser, am sters temele si am pus de la zero! Nu e o solutie, dar am sa citesc care ar putea fi vulnerabilitatea respectiva, fiind vorba de mai multe teme diferite. Cineva zicea de teme warez, ceea ce nu e cazul. A mai fost o chestie asemanatoare la alta firma, au zis chiar ei ca au avut probleme dar s-au rezolvat. Am mai discutat cu doi cunoscuti si ei aveau aceiasi problema, doar ca din cauza temei link-ul nu se vedea , era mascat in culoarea fundalului.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Rapsodia poti sa te multi unde vrei. Atat timp cat folosesti wordpress o sa patesti chestiile alea. In special filmele adult sunt urcate pe link noindex, habar nu are un om nornal ca header-ul sau footer-ul lui e incarcat cu asa ceva. Roby exista un safe-mode ACTIVAT sau DEZACTIVAT la fiecare firma de host (daca firma nu-si securizeaza bine serverul si il lasa liber, nu mai retin daca se chema asa dar ceva asemantor. sunt ani multi de cand n-am mai rulat consola unui server). Asa ceva se face prin SHELL (cu siguranta ati auzit, un fisier php care daca este urcat in host arata tot in server). Daca firma lasa liber accesul sa poti naviga din site in site (fara sa-si de-a seama), asta nu inseamna ca site-ul lui Rapsodia a fost spart. E de ajuns ca cel care face asta sa isi ia un host de test sa ruleze fisierul si pe urma sa se joace cu toate siturile. Alfahost a patit asta in urma cu ceva timp, dar acum nici cronurile nu mai sunt active.

Era sa uit: atentie la pluginuri. acolo e treaba principala

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Rapsodia poti sa te multi unde vrei. Atat timp cat folosesti wordpress o sa patesti chestiile alea.
    Serios? Administrez vreo 15 site-uri in wordpress postate la 5 firme de hosting. Nu s-a intamplat niciodata ce povesteste Rapsodia. Daca wordpress-ul era atat de nesigur, cred ca nu-l mai folosea cineva. Nu cred ca poti da vina pe wordpress. Ok, poti da vina pe teme, pe pluginuri, pe prostia hostingului sau a utilizatorului. Dar pe wordpress...?

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Wordpress functioneaza cu pluginuri asa ca gandeste inainte sa vorbesti... sa ai abfta sa nu patesti ca nici eu n-am patito si folosesc wp

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    26

Implicit

Mie mi s-a intamplat in trecut la absolut toate site-urile la care aveam teme luate de pe net (gaseam frecvent fisiere ciudate, fisiere modificate, link-uri ascunse in footer, link-uri adaugate in articole vechi, etc) Nu e vorba de hosting ci de vulnerabilitatile acelor teme.
    Cum mi-am schimbat temele in altele cumparate n-am mai avut astfel de probleme.

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

De obicei temele free sunt prost facute si intr-adevar, de multe ori, lasa multe chestii foarte exploatabile.

Pluginuri ofera si ele mult posibilitati.

Dar nu mai ziceti ca o firma de hosting nu poate fi de vina pentru ca pot avea si ei serverele sparte si apoi intra lejer in siteurile voastre. Eu am patit asa la justhost acum vreo 3 ani - cineva spart un server de al lor si apoi a dat share pe pastebin toate informatiile necesare la cateva mii de siteuri si fiecare a inceput sa ia ce a vrut de acolo.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •