Observ ca vin in continuare reputatii negative deci hai sa lamurim lucrurile: am abordat gresit modul in care mi-am inceput activitatea pe forum, recunosc. M-ati taxat - este ok, am trecut peste socul initial. Am luat decizia de a nu mai posta pentru ca nu vreau sa intru in polemici cu nimeni din singurul motiv ca nu vreau sa demonstrez absolut nimic, nimanui. Nu la asta m-am asteptat cand m-am inscris pe forum, sa-mi iau suturi de fiecare data cand deschid gura. Ca am o abordare "diferita" fata de "comunitate" ? posibil, avem varste diferite, pregatiri diferite. Nu pot accepta, dupa mai mult de 10 ani de cand fac seo sa-mi fie frica de cei de 16 - 20 ani care au impresia ca stiu.
Nu aveti nevoie de ajutorul meu dar va pot da un sfat: trebuie sa va loviti de situatii neprevazute si sa invatati singuri din greseli. Tutorialele, sfaturile (unele bine intentionate) din acest forum nu ar trebui puse in practica, nu faci seo dupa sfaturi, inveti singur, in timp. Eu citesc acest forum de cand a aparut dar n-am pus in practica nimic si nu vreau sa fiu interpretat gresit: citesti, analizezi, experimentezi - vezi unde ai gresit si refaci de la zero. Sfaturile sunt bune doar sa-ti formezi o idee insa rezultatele vin doar in timp si doar prin multa munca.
Trebuie sa fii autodidact, din acest motiv au aparut minim 2 optimizatori la fiecare scara de bloc: citesc 3 sfaturi pe forum apoi ruineaza afacerile unor creduli, disperati ca afacerea lor e strict in mediul online. Asta e practic motivul pentru care vreau sa renunt, am cunoscut si cunosc zilnic oameni pacaliti de presupusi experti. Este o lume din care nu stiu daca vreau sa mai fac parte.

Răspunde cu citat