Va multumesc pentru suport. Este un site mai vechi, nu foarte complex... Intr-adevar Wordpress-ul este mult mai usor de utilizat. Cred ca il voi lasa la 1.5. Nu vreau sa il fac praf
![]()
Va multumesc pentru suport. Este un site mai vechi, nu foarte complex... Intr-adevar Wordpress-ul este mult mai usor de utilizat. Cred ca il voi lasa la 1.5. Nu vreau sa il fac praf
![]()
Daca instalezi acest patch, ai scapat de una dintre cele mai mari vulnerabilitati. Aceasta a fost cea mai periculoasa vulnerabilitate pe care am intalnit-o in ultimul an la Joomla 1.5.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Va multumesc pentru ajutor. Intr-adevar wordpress-ul este mult mai usor de utilizat si de administrat. Voi vedea daca reusesc sa fac upgrade-ul fara sa stric ceva
O zi frumoasa.
Salut, am un site pe Joomla 2.5.8 si as vrea sa ii fac upgrade la ultima versiune. Este cineva care ma poate ajuta cu asta, contra cost?
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)