Tom eu vreau sa stiu de ce e vina mea si de ce sa platesc eu 3000 de euro ? am intrat eu singur in asta? am creat eu acesta situatie? m-am trezit ca un "utilizator" incarca in ceva "timp" de 950 euro , trebuia sa sun la politie pentru asta? sa incarcat si cu 200-300 de euro alte dati si etc, e un site de premii de unde iti cumperi premii cu punctele adunate.... Nu stiu cu ce am gresit eu , adica omu a incarcat , eu dupa un timp am scos bani ca asa e normal , si dupa o luna contul e pe minus dintr-o data cu 2000 de euro , pai ce vina am eu ? adica da , daca era pe minus 950 e ziceam; ma e suma omului, ori o dau inapoi , ori justific ca am dat ceva pentru ia, dar cand iti mai baga inca 1000 de euro in plus e corect?

puthre teapa sa zici ca accept ca am luat in cel mai rau caz platesc maxim 950 de euro bani pe care i-am luat , dar cum sa platesc 3000 de euro ? ca ei m-au bagat pe mine in stituatia asta nu am intrat eu , sa il traga la raspundere pe ala , ca ala a creat situatia asta , nu eu ca bun vanzator, vine unu cu treburi false si jemenuri si platesc eu pentru el bani pe care nu i-am vazut si raman si cu paguba ? pai ce tribunal in tara asta ii da dreptate? Asta inseamna ca eu ma duc dau teapa la toti care au platat prin paypal si dupaia ma kak pe ei ... ca tot ei raman de fraieri...

Odata ce ei accepta persoane cu carduri false sau etc, paypal impreuna cu cel care a pagubit PayPal sunt devina, si ei trebuie sa isi rezolve probleme, nu am de ce sa fiu eu vinovat pentru ca ei m-au tarat in asta.