Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Probleme PayPal

alinush este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd February 2006
    Vârstă
    40
    Posturi
    86
    Putere Rep
    35

Implicit Probleme PayPal

Aflu azi despre niste probleme grave ale PayPal in ultimele 2 saptamani si ma intreb cum de nu am aflat pana acum, se pare ca la noi nu s-a discutat prea mult spre mai deloc despre tema asta.

Ati avut aceste probleme, ne afecteaza cu ceva pe noi? Se pare ca e o problema globala.

Problema cu double billing-ul este extrem de grava, nu as vrea sa imi sara in cap clientii cand observa ca le-au disparut mai multi bani. Pana acum nu am avut niciun caz totusi.

Am aflat dintr-un newsletter statcounter - aici se afla postul pe blogul lor

Ce ma ingrijoreaza e ca daca nici macar un merchant de marimea lor nu poate obtine explicatii si ajutor in situatii de genul asta, unul mic chiar nu are nicio sansa.

The Problems
    On 15 May Paypal performed a site update - this is confirmed by Paypal here.

After this date numerous problems were reported across the globe:

* The Paypal Handling Cart feature completely broke down
    * Cross border payments could not be made as the drop down country list did not work
    * Customers have been flooded with hundreds of duplicate subscription emails from Paypal
    * Payments from Paypal are no longer associated with the relevant subscriptions
    * Some customers have been and are being DOUBLE BILLED by Paypal
    * Merchants have not been receiving instant payment notifications or failure notifications
    * Merchants/customers are unable to cancel subscriptions

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de alinush Vezi Post
    Aflu azi despre niste probleme grave ale PayPal in ultimele 2 saptamani si ma intreb cum de nu am aflat pana acum, se pare ca la noi nu s-a discutat prea mult spre mai deloc despre tema asta.

Ati avut aceste probleme, ne afecteaza cu ceva pe noi? Se pare ca e o problema globala.

Problema cu double billing-ul este extrem de grava, nu as vrea sa imi sara in cap clientii cand observa ca le-au disparut mai multi bani. Pana acum nu am avut niciun caz totusi.

Am aflat dintr-un newsletter statcounter - aici se afla postul pe blogul lor

Ce ma ingrijoreaza e ca daca nici macar un merchant de marimea lor nu poate obtine explicatii si ajutor in situatii de genul asta, unul mic chiar nu are nicio sansa.

The Problems
    On 15 May Paypal performed a site update - this is confirmed by Paypal here.

After this date numerous problems were reported across the globe:

* The Paypal Handling Cart feature completely broke down
    * Cross border payments could not be made as the drop down country list did not work
    * Customers have been flooded with hundreds of duplicate subscription emails from Paypal
    * Payments from Paypal are no longer associated with the relevant subscriptions
    * Some customers have been and are being DOUBLE BILLED by Paypal
    * Merchants have not been receiving instant payment notifications or failure notifications
    * Merchants/customers are unable to cancel subscriptions
    paypal=amatori, bani investiti fara cap....

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    32

Implicit

1. eu nu inteleg de ce dati quote la postul anterior in conditiile in care mai e si un ditamai postul de 30 de randuri. mi se pare obositor sa tot trag de scroll printre quote-uri la posturi pe care le-am citit deja.

2. paypal nu sunt deloc amatori, daca erau asa ieseau de mult de pe piata. ca orice companie "de succes" au dusmani, pot aparea tot felul de articole platite, pot fi floodati etc.

daca oameni s-ar lasa de magarii si n-ar incerca sa hackeze/cloneze/floodeze tot ce prind, atunci am trai cu totii intr-o lume minunata. dupa parerea mea, romania si multe alte tari nu meritau sa fie acceptate de paypal si sa-l fi folosit numai tarile civilizate care respecta anumite reguli simple.

mie nu mi-a inchis nimeni contul inca, pt ca am verificat tot ce era de verificat, am trimis tot ce era de trimis. le-am aratat cine sunt si ca n-am nimic de ascuns si se comporta si ei ca atare. si asta e valabil nu numai pt paypal.

voi toti care folositi cvv pt activare paypal, alegeti cu contul suspendat si apoi ziceti ca paypal sucks... sunteti niste amatori!
    Ultima modificare făcută de crash; 30th May 2008 la 00:57.
    keep dreaming...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

ideea era ca cineva a avut d epierdut de pe urma bugurilor din paypal,si cand este vorba d ebani nu exista scuza gen :hackeri,flooduri...dusmani

Chestiile de securitate nu sunt greu de realizat in comparatie cu un plan de hacking....

Este o problema interna a lor si isi asuma pagubele 100%.In plus paypal in romania e cam 0.

90% din populatie nici nu stie ce e ala paypal.Ca sa poti vorbi de concurenta eu nu vad ce concurenta ar avea payapl in romania.

International.....depinde de fiecare tara.

Paypal este acolo unde este acum fiindca este strans legat de ebay si datorita faptului ca lumea prefera transferurile electronice si cumparaturile online.

cr0n1cal este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Locaţie
    Braila-Galati
    Posturi
    161
    Putere Rep
    34

Implicit

Prietene deadworldisee, nu-mi sta in fire sa ma bag in discutii aiurea. Citeam cat esti de inversunat fata de paypal in ceea ce priveste bugurile lor. In primul rand eu si clientii mei suntem foarte multumiti de PP. Nu exista in momentul de fata concurenta pentru ei. Am ajuns la concluzia asta dupa ce, de exemplu, cardul cu care am cumparat un plugin de Photoshop prin 2CO mi-a fost furat si golit.Da, o sa comentezi, sunt fraier si-mi dau cardul pe net.
    Ca sa fiu sincer, in lumea asta esti furat de toata lumea, de ce Paypal nu ar fi parte din aceasta lume?
    Da, poate ca e bine sa iei atitudine, sa te revolti, insa nimeni nu te forteaza sa participi la sistem, daca ai solutia magica prin care sa prestezi un serviciu si apoi sa fii platit fara comisioane de genul 45 USD USA->RO wire transfer, public-o aici si vei primi recunostinta si reputatie.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

In primul rand nu ai de unde sa stii ce ofera sistemul pana nu participi.
    Asa e si cu paypalul ,auzi ca ecel mai bun si te bagi.Cand o patesti sii spui si la ceilalti,aceia nu accepta ideea pana nu se ard si ei.

Paypal e cea mai buna metoda de transfer electronic pt romania ,da asta nu inseamna ca e perfecta.

Faza cu cardul,am patit si eu ceva asemanator.Am cumparat un soft de la o firma romaneasca ,a mers cateva zile si dupa "the end".Si aveam support pt el 1 an de zile, si cand am incercat sai contactez .....nimeni nu dadea un raspuns.

Mai am si acuma....
    Asta se itnampla cand cumperid e la romani....

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Mai am si acuma....
    Asta se itnampla cand cumperid e la romani....
    Nu e bine ca generalizezi, sunt sigur ca exista si programatori si firme romanesti de treaba. Cu singuranta nu sunt singurul obsedat sa raspunda la emailuri in aceasi zi? La ESWC anul trecut am avut impresia ca o multime de isv si misv faceau la fel.

Firmele mari poate nu, insa firmele de pana in 10 persoane daca au o visiune de viitor asupra produsului lor au sa iti raspunda la emailuri si probleme prompt.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

alinush este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd February 2006
    Vârstă
    40
    Posturi
    86
    Putere Rep
    35

Implicit

OK, niciun reply on-topic pana acum, inteleg ca Romania nu a fost afectata de problemele recente despre care am intrebat...

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    61

Implicit

Eu nu am auzit de asemenea probleme. In schimb in Romania observ ca sunt la moda cu birocratia. Am trimis niste bani unuia care deabia isi facuse contul si acum i-au trimis o lista cu intrebari despre tranzactie, despre mine, despre afacerile noastre, pe langa buletin si factura scanate.

alexjones este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    41
    Putere Rep
    32

Implicit

Am citit in alta parte de problema asta la cateva zile dupa ce a aparut si ma afectat un pic dar acum e ok. Din cate am inteles nu puteai sa trimiti bani decat daca erai in aceiasi tara cu merchantul, pe urma double billing si inca cateva chestii mai marunte.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st April 2010, 10:42
  2. Probleme cu registrarul ??
    De hyp3rion în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 27th February 2009, 18:39
  3. Probleme cu PayPal
    De ivuart în forumul PayPal
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th December 2007, 13:05
  4. Probleme la GTS?