Nu cred ca aveti cu ce sa ma ajutati, dar vreau doar sa-mi impartasesc frustrarile:
Am cont paypal de cand a aparuit la noi. Am cardul verified, in rest nu mi s-a cerut nimic.
Azi, in urma unei plati primite, ma trezesc cu mail ca trebuie sa le uploadez documente, ca am depasit 1300 primiti. id si utility bill. Pana aici toate bune.
Fac poza la buletin si la factura romtelecom si incerc sa le uploadez. cred ca am incercat de 20-30 de ori, tot timpul primeam eroarea: Request Entity Too Large. Am tot micsorat fisierele, pana au ajuns sub 90kb, cand au mers in sfarsit.
Acum 10 minute: mail de la paypal sa le trimit poza cu driver's licence/passport si sa fie mari.
Si acum frustrarile:
- de unde pana mea sa stiu ca am 1300 limitare, trebuia sa o visez eu noaptea? Nu puteau sa scrie si ei mare, pe prima pagina, ca moneybookers? Nu e scrisa nicaieri in contul meu, doar in mailul primit.
- ce puii mei e cu eroarea aia: "Request Entity Too Large" cand ei spun ca poti uploada fisiere de pana la 5Mb si eu uploadam de 200kb.
- permisul de sofer e pe alta adresa, iar pasaport nu am. Ce se presupune sa fac daca nu am aceste documente? Sau toti suntem soferi si avem pasapoarte?
- de 10 minute ma chinui sa uploadez un fisier mare, si nu vrea nici de-al naibii.
Daca ma cheama la "body cavity search" cred ca am sa renunt la serviciile lor.