Sa inteleg ca daca am plati in stand-by (nu cred ca exista asa ceva in procesul de plata PP) si imi expira cardul = sunt exonerat de plati. Ce se intampla cu balanta negativa de pe contul din spatele cardului?
PS: Banii nu "stau" pe card - ci in cont.
Cat despre fuctionarii pe pile : stii cat costa sa faci training la toti angajatii din frontoffice ai unei banci sa fie aware de toate modalitatile\procesatoare de plati online ?
Si asta pentru, probabil, mai putin din 0,1% din total clienti care au un rulaj de 10-100 euro/luna.
Seara buna.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Pai sa-ti deblocheze contul Paypal, sa vezi ca apare acolo suma de -900 euro si acolo le platesti.
Eu asa cred ca-i bine de procedat, altfel nu-i imposibil sa platesti si 900 euro sa ramai si cu -3000 euro la Paypal.![]()
Oricum cei 900 euro cred ca au fost acoperiti pana acum de asigurare.
Banca nu are nici o treaba aici, pentru banca paypal este un "comerciant" ca alte milioane.
Este dreptul si raspunderea fiecaruia unde si cum face plati.
Pai sa se gaseasca o solutie prin care sa sune pt informatii, daca e scump sa-i trainuiesti. Ca eu m-am confruntrat cu o problema si tipa nici nu suna mai sus. Am stat o ora, timp in care se consulta ea cu o colega daca sa sune mai sus sau nu. Pe atunci eram si eu mai mic si mai prostut si nu stiam ce sa le zic.
Intr-un final m-am dus la o alta banca, cateva sute de metri mai incolo, si mi s-a rezolvat problema in 2 minute. Fara exagerare.
Din pacate Paypal nu ofera "Seller Protection" decat pentru vanzatorii din SUA si Canada, si acolo doar pentru bunurile tangibile, nu si pentru produse digitale: https://www.paypal.com/webapps/mpp/s...ion-learn-more
Daca vindeti produse digitale trebuie sa actionati preventiv si sa verificati platile care le primiti, in cazul in care observati ceva suspect sa cereti detalii de la client sau sa faceti refund. Altfel in cazul in care cineva face chargeback (nu disputa Paypal) veti return nu doar plata primita, care chiar daca este de 10$, taxa de chargeback poate fi 30$
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)