Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Legislatie blogspot - Am si eu cateva lucruri despre care sunt curios

Zeus este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Nu stiu daca ar trebui sa fac alt subiect? sau sa scriu tot aici?

Am intrat pe subiectul unui coleg de forum si am observat: forum.seopedia.ro/website-uri/29803-vand-site-uri-pe-blogspot.html
    Are jocuri urcate pe blogspot: Sunt cumva adrese legale de unde poti descarca/urca jocuri pe blogspot? sau da link catre ele? sa apara exact ca pe pagina tipului de mai sus, dar sa fie 100% legale?

Nickalls este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

exista site-uri care ofera jocurile gratis pentru a fi postate cu cod embed, inainte era mochimedia care mergea chiar bine ( nush dc sa inchis). Am folosit pe un site de acest gen adsense si nu am avut nici o problema, tu iei codul ei au 1-2 reclame la inceputul jocului si astfel toata lumea are de castigat. si este si 100% legal

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Ti-am trimis PM sa imi dai si mie vreo adresa de unde pot lua asa ceva.
    Doar sunt interesat sa fie legal, eu nu am pagina de jocuri, dar mi-ar place sa am si ceva extra.

Multumesc.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Revin si eu cu o intrebare despre cum dau edit la meniu in tema urmatoare: newbloggerthemes.com/covenant-blogger-template/
    Observ acolo "Go to "Layout". Click on "Edit" link of "Edit This Menu" widget" Intru la mine in BLOGSPOT sablon si nu apare Meniu Widget.
    Ce apare la mine: PageList8, Header 1, HTML1, HTML15, PageList1, BlogArchive2, Profile 1, Gadge1, BlogArchive 1, NavBar1, HTML15, BLOG1, HTML2, PopularPosts1, HTML5, LABEL1, HTML4, HTML3"

Nickalls este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Zeus Vezi Post
    Revin si eu cu o intrebare despre cum dau edit la meniu in tema urmatoare: newbloggerthemes.com/covenant-blogger-template/
    Observ acolo "Go to "Layout". Click on "Edit" link of "Edit This Menu" widget" Intru la mine in BLOGSPOT sablon si nu apare Meniu Widget.
    Ce apare la mine: PageList8, Header 1, HTML1, HTML15, PageList1, BlogArchive2, Profile 1, Gadge1, BlogArchive 1, NavBar1, HTML15, BLOG1, HTML2, PopularPosts1, HTML5, LABEL1, HTML4, HTML3"
    Pai practic alea sunt "widget-urile " langa salvati sablon imediat in dreapta lui trebuie sa fie Accesati widgetul si acolo iti apare : PageList8, Header 1, HTML1, HTML15, PageList1, BlogArchive2, Profile 1, Gadge1, BlogArchive 1, NavBar1, HTML15, BLOG1, HTML2, PopularPosts1, HTML5, LABEL1, HTML4, HTML3

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Am fost invatat mai mult cu interfata grafica: Acuma dupa ce m-am uitat prin HTML incep sa inteleg cate ceva, doar ca sunt copil in ce priveste lucrurile astea.
    Eu sunt invatat sa modific nitel partea de aspect si la urma pun continut.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Am si eu niste intrebari adunate de pe seopedia:
    orum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites.html#post292567
    "Se poate obs ca reclama e asezata la mare distanta de joc, daca s-ar pune reclama afg ar face x 3 x 4 pe luna."

Ce inseamna "reclama afg"?

forum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites.html#post292575
    "Nici eu nu am timp si bani de aruncat pe geam, ca sa cumpar lucruri pe care nu le vreau. Cand te decizi sa le vinzi separat, atunci putem discuta, dar doar de domenii in cazul meu, pentru ca o data cu tld-urile noi, cele vechi nu mai sunt chiar interesante, cat timp nu sunt exact match."

Ce inseamna "tld-urile noi"?

forum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites.html#post292596
    "dupa cum vezi.... nu toate au reclame adsense, pt protectia contului sau a siteurilor, oricum inainte de vanzare se poate verifica, ca nu sunt banate... ele in momentul de fatza respecta regulile google si reclamele dupa cum vezi sunt la "1km" de joc si tot produc un 700-800 eur pe luna si in conditiile acestea.... au doar adsense, s-ar putea implementa si epic game ads, si alte retele ca sa sporasca veniturile.... "

Este vreun regulament care interzice ads langa joc?

epic game ads? asta este un fel de adsense?

Daca am o pagina cu jocuri flash/embedded games? pot sa pun adsense? da epic game ads?

forum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites-2.html#post293492
    "DOMENIILE NU SUNT PREMIUM, sunt EMD (unele partial emd), iar aici faci o confuzie majora. Daca jocuribarbie.ro este PREMIUM, jocuribarbie.com nu este premium? Iar daca toate emd-urile sunt premium, atunci jocuribarbie.kakamaka este PREMIUM? Pai de ce costa doar 10 usd?"

Ce inseamna EMD

Pe subiectul respectiv nu pot scrie, la urma am zis sa nici nu fac alt subiect, sau cate un subiect pe intrebare.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Zeus Vezi Post
    Am si eu niste intrebari adunate de pe seopedia:
    orum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites.html#post292567
    "Se poate obs ca reclama e asezata la mare distanta de joc, daca s-ar pune reclama afg ar face x 3 x 4 pe luna."

Ce inseamna "reclama afg"?

forum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites.html#post292575
    "Nici eu nu am timp si bani de aruncat pe geam, ca sa cumpar lucruri pe care nu le vreau. Cand te decizi sa le vinzi separat, atunci putem discuta, dar doar de domenii in cazul meu, pentru ca o data cu tld-urile noi, cele vechi nu mai sunt chiar interesante, cat timp nu sunt exact match."

Ce inseamna "tld-urile noi"?

forum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites.html#post292596
    "dupa cum vezi.... nu toate au reclame adsense, pt protectia contului sau a siteurilor, oricum inainte de vanzare se poate verifica, ca nu sunt banate... ele in momentul de fatza respecta regulile google si reclamele dupa cum vezi sunt la "1km" de joc si tot produc un 700-800 eur pe luna si in conditiile acestea.... au doar adsense, s-ar putea implementa si epic game ads, si alte retele ca sa sporasca veniturile.... "

Este vreun regulament care interzice ads langa joc?

epic game ads? asta este un fel de adsense?

Daca am o pagina cu jocuri flash/embedded games? pot sa pun adsense? da epic game ads?

forum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites-2.html#post293492
    "DOMENIILE NU SUNT PREMIUM, sunt EMD (unele partial emd), iar aici faci o confuzie majora. Daca jocuribarbie.ro este PREMIUM, jocuribarbie.com nu este premium? Iar daca toate emd-urile sunt premium, atunci jocuribarbie.kakamaka este PREMIUM? Pai de ce costa doar 10 usd?"

Ce inseamna EMD

Pe subiectul respectiv nu pot scrie, la urma am zis sa nici nu fac alt subiect, sau cate un subiect pe intrebare.
    afg = adsense for games

tld = top level domain (.com, .ro, .it). TLD noi sunt unele care au aparut acum (.photos, .watch etc.).

EMD = exact match domain, adica domeniul sa fie exact keywordul pe care incerci sa rankezi.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Multumesc frumos!

Pe puferiu.blogspot.ro - Pot sa pun adsense? incalc vreo regula?
    adsense pentru jocuri? asta trebuie facut un cont prin alta parte?

Caut sa nu primesc ban pe adsense.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am nevoie de cateva lucruri
    De ZimZum în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th July 2013, 14:01
  2. 2 lucruri utile despre WP si SEO
    De Maldinii în forumul WordPress
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 8th April 2012, 00:02
  3. 7 bloguri blogspot care pot fi reinregistrate
    De MarianG în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th April 2011, 06:20
  4. Cateva lucruri despre "Skinnerul"
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 21st June 2009, 23:37
  5. Despre Blogspot si seo
    De florin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th February 2007, 21:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •