Am si eu niste intrebari adunate de pe seopedia:
orum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites.html#post292567
"Se poate obs ca reclama e asezata la mare distanta de joc, daca s-ar pune reclama afg ar face x 3 x 4 pe luna."
Ce inseamna "reclama afg"?
forum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites.html#post292575
"Nici eu nu am timp si bani de aruncat pe geam, ca sa cumpar lucruri pe care nu le vreau. Cand te decizi sa le vinzi separat, atunci putem discuta, dar doar de domenii in cazul meu,
pentru ca o data cu tld-urile noi, cele vechi nu mai sunt chiar interesante, cat timp nu sunt exact match."
Ce inseamna "
tld-urile noi"?
forum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites.html#post292596
"dupa cum vezi.... nu toate au reclame adsense, pt protectia contului sau a siteurilor, oricum inainte de vanzare se poate verifica, ca nu sunt banate... ele in momentul de fatza respecta regulile google si reclamele dupa cum vezi sunt la "1km" de joc si tot produc un 700-800 eur pe luna si in conditiile acestea.... au doar adsense, s-ar putea implementa si epic game ads, si alte retele ca sa sporasca veniturile.... "
Este vreun regulament care interzice ads langa joc?
epic game ads? asta este un fel de adsense?
Daca am o pagina cu jocuri flash/embedded games? pot sa pun adsense? da epic game ads?
forum.seopedia.ro/website-uri/29736-retea-intreaga-jocuri-32-sites-2.html#post293492
"DOMENIILE NU SUNT PREMIUM,
sunt EMD (unele partial emd), iar aici faci o confuzie majora. Daca jocuribarbie.ro este PREMIUM, jocuribarbie.com nu este premium? Iar daca toate emd-urile sunt premium, atunci jocuribarbie.kakamaka este PREMIUM? Pai de ce costa doar 10 usd?"
Ce inseamna EMD
Pe subiectul respectiv nu pot scrie, la urma am zis sa nici nu fac alt subiect, sau cate un subiect pe intrebare.