Salut
Care sunt masurile pe care le pot lua daca am fost penalizat pe un cuvant cheie. In webmaster tools vad ca, cuvantul cheie respectiv sa dus rau de tot in jos... restul sunt ok.
Ce as putea face, in cat timp s-ar putea rezolva problema?
Salut
Care sunt masurile pe care le pot lua daca am fost penalizat pe un cuvant cheie. In webmaster tools vad ca, cuvantul cheie respectiv sa dus rau de tot in jos... restul sunt ok.
Ce as putea face, in cat timp s-ar putea rezolva problema?
poate ca nu sunt eu in cel mai masura sa raspund! (dar parca chiar eu as fi pus intrebarea asta)
eu as face asa ( si asa fac in cazurile mele pentru ca si eu am fost penalizat)
1)as schimba structura site-lui (numele paginilor)
-in paranteza fie spus, nu ai spus unde ai folosit cuvintele cheie, de aceea spun cum fac si voi face in cazul meu, pentru ca eu le-am folosit peste tot unde se puteau folosi (content, link, alt etc)-
(unde as avea rezultate as face redirect)
2) as diversifica anthor text
3) backlinkuri pe alte cuvinte decit cuvinte cheie
nu as folosi ( si nu folosesc ) disallow link
Multumesc de raspuns, am sa incerc sa fac unele modificari aproximative dupa ce ai zis aici, dar nu chiar atat de majore.(ex. -sa schimb structura site-ului)
Foloseam des cuvantul cheie in articole si in pagina principala si din cate se pare... nu a fost tocmai bine.
Pai daca-i doar asta pb, scapi ieftin. Redu cuvantul cheie din articole si pagina principala, si incearca sa folosesti in loc cuvinte related, LSI keywords, ca sa folosesc termenul "fancy". Lasa keyword-ul principal de 3-4 ori in text, presupunand ca ai sa zicem 500-700 cuvinte pe pagina si un keyword din 2-3 cuvinte, si in rest pune keyword-uri related, folosind pluralul, articuland, o prepozitie in plus, schimband ordinea cuvintelor, etc, orice termen care practic e related cu keyword-ul tau.
Signatura lipsa
de cat timp ai acelasi content in pagina si cat de mare este textul?
da-mi un link in privat daca nu se poate aici (SE POATE sa insereze un link aici sa vedem?)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)