29th January 2014, 01:39
0 out of 2 members found this post helpful.
Paid to like. Metode de a stange likeuri
Salutare. Am descoperit una din metodele prin care ti se aduc likeurile pe pagina. Sistemul e unul arhicunoscut. Schimb de likeuri sau paid to like: addmefast,com
Metoda pare sa dea rezultate. Iti poti seta tara de unde sa primesti likeuri, numarul de likeuri pe care vrei sa le primesti etc.
Cred ca din cauza asta au aparut atatia amatori care vand likeuri.
Acum m-am convins ca e o risipa de bani, fie ei nu foarte multi. Ce e ieftin nu bun. Cei care ofera astfel de servicii au preturi mici si asa iti poti da seama ca rezultatul nu o sa fie extraordinar.
Recomand Facebook Ads. Costul nu e foarte mare si in plus ai fanii pe care ii doresti.
29th January 2014, 10:23
0 out of 1 members found this post helpful.
Pare sa dea rezultate daca tu vrei sa iti faci fara sa platesti.
29th January 2014, 10:43
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
ovidiu_negoescu
Pare sa dea rezultate daca tu vrei sa iti faci fara sa platesti.
Majoritatea celor care utilizeaza aceasta metoda de like exchange isi fac un cont fake de facebook, nu dau linkeuri de pe contul personal.
29th January 2014, 11:40

Postat în original de
ovidiu_negoescu
Salutare. Am descoperit una din metodele prin care ti se aduc likeurile pe pagina. Sistemul e unul arhicunoscut. Schimb de likeuri sau paid to like: addmefast,com
Metoda pare sa dea rezultate. Iti poti seta tara de unde sa primesti likeuri, numarul de likeuri pe care vrei sa le primesti etc.
Cred ca din cauza asta au aparut atatia amatori care vand likeuri.
Acum m-am convins ca e o risipa de bani, fie ei nu foarte multi. Ce e ieftin nu bun. Cei care ofera astfel de servicii au preturi mici si asa iti poti da seama ca rezultatul nu o sa fie extraordinar.
Recomand Facebook Ads. Costul nu e foarte mare si in plus ai fanii pe care ii doresti.
Tu fumezii chestii tari, atatea contradictii in cateva randuri rar pot intalni. Bai ai descoperit, ba e arhicunoscut, ba da rezultate, ba e risipa de bani, ba nu e bun, ba recomanzi. Esti undeva la granita intre amuzant si penibil.
29th January 2014, 12:07

Postat în original de
ovidiu_negoescu
Sa inteleg ca voi oferiti servicii d-astea.. ok
Daca erai un pic mai atent, puteai verifica proprietarul si nu mai avea sens afirmatia ta.
Domain Name: addmefast.com
Updated Date: 2013-09-01 00:00:00
Creation Date: 2008-07-30 00:00:00
Registrar Registration Expiration Date: 2014-07-30 00:00:00
Registrar: 1&1 Internet AG
Registrar IANA ID: 83
Registrar Abuse Contact Email:
Registrar Abuse Contact Phone:
Domain Status:
Registry Registrant ID:
Registrant Name: Corleone Serban Cristian
Registrant Organization: 1&1 Internet, Inc.
Registrant City: Chesterbrook
Registrant State/Province: PA
Registrant Postal Code: 19087
Registrant Country: US
Registrant Phone: +1.8772064254
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.