Postat în original de
Matei Irinel
Nu cred că îmi ești superior deloc și nici inferior,apreciez ajutorul care mi l-ai acordat în deslușirea întrebărilor mele însă legat de întrebări chiar și dacă era întrebarea "Dacă plouă,de ce mă ud" aceasta se putea dezvolta foarte mult în contextul dat.Aici am și dorit să ajung,nu mă axasem pe logica întrebărilor ci pe dezvoltarea coerentă a unor răspunsuri ce văd că mi-au fost de folos.
NU-ti sunt superior, e posibil sa ai tu impresia gresita ca eu "ma cred". Sincer, sunt mandru de mine, dar asta nu ma face superior. Dar cu siguranta la mine in casa sunt "tatal lor".
Logica intrebarilor tale nu exista. Cand o sa inteleg asta, o sa ma vezi ca un baiat bun!
Iar in incheire: e forumul plin de continut, scris de noi, cei care au timp de pierdut. Daca noi ne-am pierdut timpul scriind, nu crezi ca e normal sa-ti pierzi si tu timpul citind?
Iar in deschidere: daca tot te decizi intr-o zi sa citesti, in cazul in care dai peste topicurile (posturile) mele si consideri ca te ajuta, imi poti trimite pe pm, un simplu "multumesc ba".
Cand termini, o sa te minunezi singur de intrebarile de ieri! Succes!
off: m-am apucat sa scriu lectii de seo, ma face asta oare profesor? Decan? Rector? Posibil. Oricum, la final, daca iese content de un curs, scot si cateva diplome.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.