Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Site penalizat?

sorel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    83
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Site penalizat?

Salutare,

Am un site: anunturi-agricole.org. Siteul are aproximativ o luna de zile. Aveam in jur de 50 de vizitatori pe zi (marea majoritate veniti din google search). Spun "aveam", pentru ca de ieri, nu imi mai vin vizitatori din cautari pe google. Apaream pe prima pagina (pozitia 8-9) pe expresia "anunturi agricole". Oare am fost penalizat de google? Am verificat site-ul cu acest tool si am primit urmatorul mesaj: "Google has Blocked your IP. Please try after some time..."

Multumesc!

Silviu Popovici este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2013
    Locaţie
    Bacau
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

Verifica in contul de Webmaster Tools daca ai primit vreo notificare privind acest aspect.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    83
    Putere Rep
    24

Implicit

Am verificat si nu...nu am primit nici o notificare.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu esti penalti vezi Aici.
    Site-ul este nou si e normal sa nu stai mult pe primele pozitii.Plus ca ai linkuri slabe rau si putine.Si uitete AIci LA ce te astepti ?
    Rezolva probleme de pe site ,baga un pic de seo articole etc.Rezultate nu exista fara munca pe nisa asta.
    Succes
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    83
    Putere Rep
    24

Implicit

@scoopo Multumesc de sfat. Nu ma asteptam la nimic fenomenal, fiind la inceput. Oricum urmeaza sa modific mai multe, printre care si design-ul......sunt constient ca am mult de munca, doar ca am fost putin indus in eroare de faptul ca brusc nu se mai intampla nimic . Tks again

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Daca nu reapare in 7-10 zile ai primit penalizare algoritmca din cauza faptului ca l=ai fortat inca din prima luna cu linkuri inutile [chiar daca era 100% bune]. Trebuie sa intelegi/eti ca un site nu trebuie urcat intr-o luna pe prima pagina. Mai intai te asiguri ca el creste corect, primeste continut verificat si unic si cand a crescut cat de cat ca si relevanta pentru utilizatorul final deabia atunci incepi incet dar sigur sa-l promovezi si sa ai sanse de reusita fara sa primesti penalizare.

Recomand promovarea prin linkuri directe [ancore] deabia dupa 3 luni de cand acesta a fost pus online cu conditia ca in toata aceasta perioada sa primeasca regulat continut bun [no junk].

Succes!

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    83
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Daca nu reapare in 7-10 zile ai primit penalizare algoritmca din cauza faptului ca l=ai fortat inca din prima luna cu linkuri inutile [chiar daca era 100% bune]. Trebuie sa intelegi/eti ca un site nu trebuie urcat intr-o luna pe prima pagina. Mai intai te asiguri ca el creste corect, primeste continut verificat si unic si cand a crescut cat de cat ca si relevanta pentru utilizatorul final deabia atunci incepi incet dar sigur sa-l promovezi si sa ai sanse de reusita fara sa primesti penalizare.

Recomand promovarea prin linkuri directe [ancore] deabia dupa 3 luni de cand acesta a fost pus online cu conditia ca in toata aceasta perioada sa primeasca regulat continut bun [no junk].

Succes!
    Multumesc de raspuns. Dupa ce am inregistrat domeniul, am observat ca el mai fusese inregistrat in trecut si avea peste 11000 de backlink-uri. Poate fi si acesta unul dintre motive? Eu unul, l-am adaugat doar in cateva directoare.

Va multumesc tuturor. Orice sfat este binevenit!

Zoly este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st June 2013
    Locaţie
    Potcoava
    Posturi
    107
    Putere Rep
    25

Implicit

Pentru inceput trebuie sa ii pui content, apoi trimiti articole pt directoarele de articole, dupa care poti sa faci inscrieri si in directoare de link-uri. Nu trebuie sa-l fortezi, periodic ii adaugi cate un link doua.
    Probabil ca l-ai fortat, ai pus mai multe link-uri intr-o zi doua.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de sorel Vezi Post
    Dupa ce am inregistrat domeniul, am observat ca el mai fusese inregistrat in trecut si avea peste 11000 de backlink-uri.
    Cu siguranta aceasta este problema. Fa reconsiderare in GWMT si explica-le istoricul.

Succes!

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu folosi directoare de articole sau link-uri pentru a-ti construi profilul de backlink-uri. In cel mai bun caz, aceste link-uri vor avea o valoare extrem de mica. In cel mai rau caz, profilul tau va fi alcatuit in majoritate din aceste link-uri, fapt care va atrage o penalizare pe viitor.

Ce spune Hakuna Matata spune foarte bine. Ce as adauga e sa ai cateva link-uri de calitate inainte sa trimiti cererea de reconsiderare, poate creste sansele de succes a cererii respective aratand ca site-ul tau nu urmeaza aceleasi practici ca vechiul site, si ca este intr-adevar o entitate total separata.

PS: Am tras totusi un ochi peste ahrefs/majestic/ose, si nici unul dintre ele nu raporteaza link-urile de care spui. De asemenea, daca exista o penalizare manuala, ar trebui sa fie vizibila in WMT. O explicatie alternativa ar fi ca Google da un mic "boost" site-urilor noi pentru o perioada scurta (cateva zile - saptamani) pentru a vedea daca primesc semnale pozitive (link-uri, share-uri, tweeturi, etc), dupa care intoarce site-ul la pozitia "corecta" si asteapta semnale noi.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site penalizat
    De beatrice88 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 24th July 2012, 19:13
  2. Site penalizat de adsense
    De valentin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd October 2011, 09:46
  3. site penalizat. sugestii
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st September 2009, 21:12
  4. Site penalizat
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th April 2009, 09:25
  5. site penalizat de google pt tag-uri
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2008, 11:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •