Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Site penalizat

beatrice88 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit Site penalizat

Salut!

Am un site care era foarte bine optimizat si era in top 3 pentru vreo 12 cuvinte cheie insa a fost penalizat "urat" de google incat ma intreb daca schimbarea domeniului din .com in .ro m-ar ajuta cu ceva.Astept pareri. Site-ul este Lucrari de licenta | Lucrari de dizertatie | Lucrari licenta | Lucrari de diploma
    C'est la vie!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    49

Implicit

La ce link-uri ai, nu-i de mirare ca te-a penalizat. Nu inteleg de ce cumpara lumea pachete de link-uri .edu care sunt si nofollow si sunt pe pagini cu mii de comment-uri si link-uri spam, dar ma rog, fiecare cu strategia lui.

Oricum schimbarea domeniului ramane singura ta solutie, pt ca altceva n-ai ce face, nu pot scoate sutele de link-uri spam, si nici sa incerci sa le diluezi nu cred ca ai sanse. Asa ca muta totul pe un domeniu nou, dar vezi sa nu faci redirect, ca nu de alta, dar nu vrei sa pastrezi link-urile care te-au penalizat. Atata timp cat continutul este ok, il poti pune pe un domeniu nou si incepi de la 0.. de fapt nu de la 0, ca ai deja continutul si ceva experienta si stii ce sa faci si mai ales ce sa NU faci, si aici ma refer la evitarea pachetelor de genul "x link-uri .edu la 9.99$". Incepe usor, cu inscriere in directoare, cu macar 3-4 titluri diferite, continua sa adaugi continut fresh, mai postezi ceva comentarii pe bloguri, faci si un schimb de link-uri 3 sau 4-way cu un anchor text mai general sau brand, daca poti, dar nu exagera pe anchor textele principale.

Uite la office.co.uk ce anchor text are si rankeaza pe 6 pe .com pt "shoes" care are ceva competitie https://ahrefs.com/site-explorer/ove...w.office.co.uk
    Signatura lipsa

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Te miri?
    <title>Lucrari de licenta | Lucrari de dizertatie | Lucrari licenta | Lucrari de diploma</title>
    Ce e asa de greu sa aplici macar minimul din http://forum.seopedia.ro/discutii-ge...n-complet.html

Unde ai mai vazut asa meta? Mai departe nici nu m-am uitat.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

mersi de sfat, ce-i drept pana sa fie introdus algoritmul nou la google site-ul era foarte puternic,iar ca sa ajung pe primul loc a trebuit sa depasesc site-ul LUCRARI DE LICENTA (DIPLOMA) - LUCRARI DE DIZERTATIE LA COMANDA care are foarte multe linkuri....am incercat cu cel care se ocupa de site sa il readucem pe vechile pozitii insa vad ca nu misca deloc.
    C'est la vie!

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Al doilea are <title>LUCRARI DE LICENTA (DIPLOMA) - LUCRARI DE DIZERTATIE LA COMANDA</title>

De ce nu faci ce scrie in ghid?
    Fa minimul si abia apoi te uiti la concurenta.
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

ma gandesc ca din moment ce aproape un an a fost in top 3 pentru 12 cuvinte cheie inseamna ca site-ul a avut ceva putere si a fost optimizat pe masura insa nu inteleg de ce cel
    .info pe care eu m-am chinuit sa il depasesc a revenit pe primul loc in conditiile in care nu se mai lucreaza la el pe partea de promovare/optimizare (mentionez ca cunosc foarte bine persoana care detine site-ul si clar nu se lucreaza pe partea de optimizare a acestuia)
    C'est la vie!

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu, nu a avut putere si nu a fost optimizat cum trebuie.
    Nu respecta specificatiile google si la primul raport de la concurenta pica
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

am inteles ideea este ca nu eu ma ocup de optimizarea site-ului pentru ca am cunostinte minime privind SEO insa persoana care s-a ocupat m-a ajutat enorm si a aplicat cunostintele pe care le are. am cumparat alt site Lucrari de licenta si lucrari de dizertatie la care lucreaza acum dupa noile regului dar urca foarte greu insa eu cu cel vechi am facut treaba si am scos profit.
    C'est la vie!

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Daca faci dupa ghid nimic nu "urca greu". De cand e lumea seo mereu au fost necesare 3-6 luni. Cat de repede sa fie?
    Mi se spunea 1nesco

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

@beatrice88 site-ul a fost penalizat din cauza spamului facut atat onpage cat si offpage.

OSE imi arata ca ai 798 de root domains si 3800 de linkuri doar pe homepage. Domeniul tau are 1400 de root domains, 1000 de IP-uri clasa C si 25000 de linkuri in timp cei dupa locurile 1 si 2 au doar cate 248 respecti 49 de root domains. De ex flanco.ro are doar 400 de root domains. Discrepanta este foarte mare.

Moztrust este doar 4.2, la atatea root domains trebuia sa ai cel putin 6, asta inseamna ca linkurile care vin catre site-ul tau nu sunt de incredere.
    Mozrank este doar 3.81, asta inseamna ca linkurile care vin catre site-ul tau nu transmit aproape nici o valoare (nu transmit cine site ce PR). Ex : http:// blogs.umass.edu /cssr/about/ in pagina asta sunt 5000 de linkuri dintre care 2500 sunt externe. Sunt foarte multe alte linkuri .edu care nu sunt relevante deloc pentru site-ul tau. Chiar daca sunt nofollow e clar ca sunt linkuri spam. Pot sa iti mai gasesc.

Alta problema este anchor textul folosit. Cel mai mare procent il are "lucrari de licenta", urmat de "lucrari de dizertatie", "lucrari de diploma" si "comanda licenta". Astea sunt ancore "nenaturale" si aduse in procent foarte mare. Chiar daca nu ai brand mergea sa aduci linkuri cu ancore ca: site, viziteaza site-ul, website, click, vezi aici, aici si altele, sau URL-ul simplu.

Ai probleme mari si onpage. De ex pe prima pagina ai un titlu lung si spammy (cuvantul lucrari apare de 4 ori) Lucrari de licenta | Lucrari de dizertatie | Lucrari licenta | Lucrari de diploma si targetezi 3 cuvinte destul de diferite. Un titlu mai bun si relevant pentru toate cuvintele ar fi fost Lucrari de Licenta - Cele Mai Bune Lucrari Pentru Dizertatii & Diplome, asa folosesti si cuvinte "broad".

URL-uri: www.lucrari-de-licenta. com/lucrari-de-licenta-si-lucrari-de-diploma-agronomie ai cuvintul lucraru de 3 ori si licenta de 2 ori. O varianta mai buna ar fi asa:

Titlu : Lucrari de Licenta & Diploma Agronomie
    H1: Lucrari de Licenta si Dimploma Pentru Agronnomie
    H2: Poti Comanda o Lucrare de Licenta sau Dizertatie
    URL : lucrari-de-licenta.com/agronomie

Iti poti face categorii pentru Universitati: ASE, Agronomie, Politehnica, Sociologie etc. Ancorele pentru categorii vor fi numele Universitatii, nu cum sunt acum (lucrari de licenta ASE).
    Poti face si categorii pentru tipul de lucrare: Dizertatie, Diploma (aici poti sa folosesti anchor intern Lucrari Dizertatie si Lucrari Diploma)

Pentru paginile de oferte folosesti de prea multe ori cuvintele lucrari, diploma, licenta, e cam stuffing. Aceste pagini le poti linkui din 2 parti, si din categoria Universitati si din tipul de lucrare.

La ce linkuri ai este foarte posibil ca la un redirect sa nu scapi de probleme si penalizarea sa fie transmisa. Cred ca site-ul tau a fost lovit si de panda si de pinguin. Vezi Google Algorithm Change History | SEOmoz si coreleaza cu scaderile de trafic/impresii din Analytics si WMT pentru a vedea exact ce te-a lovit.

Solutii:
    1. Domeniu nou (parte costisitoare si de durata) + redirect (dar e foarte posibil sa nu te ajute)
    2. Cureti foarte bine site-ul si faci optimizare pentru useri nu pentru Google. Refaci structura site-ului, refaci textele si toate meta tagurile, refaci sitemap si ii dai resubmit in WMT pentru a indexa noul continut.
    3. Incearca sa scoti toate linkurile la care ai acces si care nu sunt "curate". Daca nu sunt relevante le scoti, daca sunt modifici anchor text.
    4. Incearca sa scoti linkurile care vin catre site-ul tau care sunt spam, contactezi webmasterii prin mail, le trimiti pagina unde ai link pe site-ul lor si poate ai noroc sa le scoata.
    5. Incearca sa aduci niste linkuri mai bune si relevante cu anchor text fara cuvinte cheie. Vezi mai sus.
    6. Renunta la link exchange si scoate linkurile din footer.

7. Injura-i pe cei de la care ai cumparat linkuri .edu, angela, paul sau altele cu 5-10$ pachetul de mii de linkuri . .edu ajuta doar cand e relevant, nu mereu.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site penalizat de adsense
    De valentin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd October 2011, 10:46
  2. backlink de pe site penalizat
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th June 2009, 03:03
  3. Site penalizat
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th April 2009, 10:25
  4. site penalizat de google pt tag-uri
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2008, 12:13
  5. Site penalizat de google
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th May 2008, 17:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •