Gabriele, din 2-3 caractere or mai fi, dar fara valoare. Alea-s aberatii de domenii. Insa omul a intrebat de litere. Nu cred ca-l intereseaza ciudatenii d-astea![]()
Gabriele, din 2-3 caractere or mai fi, dar fara valoare. Alea-s aberatii de domenii. Insa omul a intrebat de litere. Nu cred ca-l intereseaza ciudatenii d-astea![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Sunt perfect de acord. Nici eu nu as folosi un asemenea domeniu, chiar daca are peste 300.000 de cautari. Era doar o simpla observatie.
ce ziceti de oho,ro, face ceva bani sau .... e luat de pomana?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Domenii .ro cu 3 litere eu am gasit usor cateva...
Daca imi dai cateva indici, ce litere sa contina/sa nu contina cred ca as putea sa te ajut eu, contra costa...
La domeniile de 4 litere e ceva mai greu datorita faptului ca is foarte multe...
Un coleg de forum a facut deja o lista cu domeniile .ro din 3 litere libere. Domenii .ro de 3 litere [update 2012] | Dragoi Ciprian
Eu am tfo.ro , avusesem un proiect, mai mult un hobby, un site unde puneam box office-ul topfilmeonline.ro si am luat si tfo.ro , ca prescurtare de la top filme online. Sincer nu stiu ce sa fac cu nici unul dintre ele![]()
Un domeniu .ro liber, care ar merge pentru un site literar sau cu conotatii folclorice (care nu este insa format doar din litere, are si o cifra), ar fi 2ne.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)