Am scanat toate domeniile .ro de 3 litere si am facut o lista cu cele care mai sunt libere pentru cei interesati: Domenii .ro de 3 litere [update 2012] | Dragoi Ciprian
Am scanat toate domeniile .ro de 3 litere si am facut o lista cu cele care mai sunt libere pentru cei interesati: Domenii .ro de 3 litere [update 2012] | Dragoi Ciprian
am gasit in lista ta un domeniu pentru cei ce se ocupa de continut adult f u t . ro
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
nu cred ca te lasa sa-l inregistrezi
pe mine nu ma intereseaza nisa
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Multumesc, am cumparat wdz.ro. Sper sa fac ceva frumos.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Am scanat-o si eu acum un an, nu prea mai sunt cuvinte ramase, doar abrevieri, acronime sau extensii de fisiere/alte chestii it. Mi se pare ca mai e un singur cuvant in engleza.. shy.ro.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Stiti unde gasesc o lista cu domenii .ro de 2 litere sau nu mai sunt astfel de domenii ?
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Nu mai sunt de vreo 1 an
Am rasfoit si eu putin lista cu domeniile din 3 litere si apropo de cele indecente mai sunt si c o i.ro si c u r.ro .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)