26th December 2012, 16:42
0 out of 2 members found this post helpful.
Pai eu am cumparat recent domeniul topmonden.ro , mi-ar fi foarte greu sa scriu articole originale din viata mondena.. Dati-mi o idee..
26th December 2012, 16:48
2 out of 2 members found this post helpful.
Aradean, daca nu vii cu ceva original, ai cumparat domeniul degeaba. Nu e prima data cand ceri idei. Copy-paste-ul nu te ajuta, indiferent ce metoda de preluare a articolelor ai incerca.
Ti s-au dat idei: pe site-urile de afara curg stiri non-stop despre vedete si mondenitati. Incearca sa faci ceva plecand de la asta. Tradu articole de afara, adauga-le opinii personale si publica-le etc. Cu feed / copy-paste doar iti pierzi vremea.
Daca ti-e greu sa scrii articole sau sa pui pe altcineva sa le scrie, e clar: nu e de tine asa ceva.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
26th December 2012, 17:20
0 out of 1 members found this post helpful.
Deci sa inteleg ca nu ii profitabila nisa? Dar daca ai 7000 vizite nu poti face bani din vanzare spatiu publicitar etc..? Sau ai vrut sa zici altcevA?
26th December 2012, 17:05
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu stiu ca mai intai ai o idee, dupa care cumperi un domeniu si nu invers. Asta ca sa nu ajungi la celebra intrebare: oare ce sa fac cu el? 
Cand activam pe nisa asta, site-uri ca showbiz.ro traduceau la greu de pe celebuzz.com, celebgossipz.com, etc.