11th December 2012, 10:48
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu iti sugerez sa investesti bani, intr-un site ce conceput special pentru afiliere, nise pentru afiliere sunt destule, care estea cea potrivita, poti afla de la domnul Serban Cristian sau de multi alti membri ai forumului.
Din ce am mai analizat, profitabile ar mai fi site-uri ce vorbesc despre sanatate, cure de slabire,sfaturi medicale sau orice tine de aceasta nisa.
11th December 2012, 11:18
Din punctul meu de vedere și dacă aș fi fost în situația ta, să dispun de banii aceea, i-aș fi investit în crearea unui magazin virtual. Ai suficienți bănuți pentru realizarea unui stoc și de asemenea și pentru o promovare cât mai rapidă. Merge și afiliere, dar parcă nu m-aș băga. Investesc 10k de euro ca să depind în cel din urmă de programele de afiliere. Din punctul meu de vedere cred că ar trebui să îi investești într-un magazin. Alegerea nișei este puțin mai greu dar te poți consulta cu colegii de pe forum.
Ca idee, anul acesta nișele cele mai profitabile(cele mai multe vânzări) le-au avut cele de fashion,it,electronice și cărți . Bineînțeles, cu o promovare adecvată orice nișă este profitabilă !
11th December 2012, 11:23
Agentie de web design. Cu oferte corecte si promovare eficienta poti avea foarte mare succes. Cererea depaseste cu mult oferta in acest domeniu.
11th December 2012, 11:37
2 out of 2 members found this post helpful.
Daca as avea 10k la ora actuala, as cumpara o garsoniera pe care sa o inchiriez cu 150 de euro lunar. Pe an, 1800 de euro garantati. Easy money. Niciun risc luat. E drept, o afacere iti poate intoarce mai mult, insa avand in vedere ca esti novice in domeniu, ti-as recomanda sa nu intri in apa, ca sunt multi rechini, pardon persoane doritoare sa te ajute. Mai lucrezi si in imobiliare, deci e perfect
eventual, investeste-i in ceva ce te pricepi si fac cu pasiune. E o recomandare standard, dar functioneaza de fiecare data
. Bafta!