29th September 2012, 08:04
4 out of 4 members found this post helpful.
Salut Lukiano,
Ca sa o luam punctual avem asa:
- sunt directoare si directoare si fiecare are regulile lui. Important e sa citesti regulamentul directorului respectiv inainte sa trimiti un articol spre aprobare. Unele directoare au aprobare automata, altele manuala, altele au pretentia sa fie articole de calitate ridicata sau sa nu fie tenta clara de reclana, altele pun limita de 1 link pe articol, etc. Trebuie sa tii minte ca un link este cu atat mai valoros cu cat este mai greu obtinut. Incearca sa eviti directoarele de articole cu aprobare automata.
- articolul trebuie sa fie unic pentru fiecare director in parte. Un webmaster al unui director de calitate nu iti va aproba un articol daca nu este unic. Si chiar daca, prin absurd, ti-ar aproba, trebuie sa tii cont ca un text anume, rankeaza doar intr-un singur loc. Deci restul de 19, sunt degeaba.
- cu cat mai multe linkuri din articole de calitate din directoare de calitate, cu atat mai mult va creste autoritatea site-ului tau. Tine cont insa ca backlinkurile trebuie sa vina in ritm constant. Pe principiul: incet si bine, decat repede si prost. Bine, aici mai depinde si de vechimea site-ului, dar asta deja este alta discutie.
- conteaza sa ai diversitate. trebuie sa ai linkuri si de la PR1 si de la PR5, cu cat mai multe domenii, cu atat mai bine, dar ma repet din nou, nu exagera cu absolut nimic in materie de SEO, pentru ca te va paste penalizarea in cel mai scurt timp cu putinta. Ai rabdare si totul va iesi cum trebuie.
Bafta!
Kinetoterapie si fizioterapie la
cabinet de recuperare medicala
29th September 2012, 11:10
1 out of 1 members found this post helpful.
Articol unic pentru fiecare director, eu sterg sau le pun cu noindex, nofollow peste 50% din articolele trimise spre publicare pentru ca nu sunt unice, chiar si daca mai este prezent intr-un sungur alt director, sau pe blogul personal.
Daca vrei rezultate muncesti, si scrii 50 de articole sau cate ai nevoie, nu se poate sa ai rezultate fara sa investesti bani sau munca.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
30th September 2012, 17:05
4 out of 6 members found this post helpful.
Diversitatea este si ea importanta! Cred ca este mai benefic postarea articolelor unice in cat mai multe directoare (decat sa te bazezi doar pe un singur director cu PR mai mare) deoarece obtii link-uri din mai multe surse. Insa trebuie sa te asiguri ca acele siteuri de directoare sunt de calitate si nu SPAM!
Informatia e cea mai important. Incearca sa ramai cat mai aproape de subiect in fiecare articol, si vino cu ceva nou si unic.
Despre faza cu copyscape: Din cate stiu, daca folosesti paragrafe puse intre ghilimele sau stiri care au fost postate in mai multe site-uri, Google isi poate da seama de asta si nu-l considera content copiat. Insa daca pur si simplu dai copy/paste dintr-un alt articol nu cred ca este ok... In acest caz este bine sa specifici sursa textului in articol.
1st October 2012, 15:52
0 out of 2 members found this post helpful.
salut lukiano,
Ideal ar fi sa plasezi articole unice, sa nu publici acelasi articol in mai multe directoare.