Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cum se folosesc directoarele de articole

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    32
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Talking Cum se folosesc directoarele de articole

Salutare!

Sunt nou in ceea ce priveste articolele postate in directoare de articole. Am retinut ca pentru a-ti fi aprobat un articol intr-un director, acesta trebuie sa aiba minim 300-400 de cuvinte, sa fie scris corect din punct de vedere gramatical, sa nu contina mai mult de 2 linkuri si sa fie unic.
    Bun. Acum urmeaza intrebarile:
    - Daca am creeat un articol unic cu toate cerintele de mai sus si il inscriu in 20 de directoare, acesta se mai considera continut unic? Sau risc ca articolul meu sa nu fie aprobat de celelalte directoare?
    - Daca este necesara crearea unui articol unic pentru fiecare director de articole in parte, atunci oare se merita? Imi poate aduce beneficii majore publicarea a 20 de articole in 20 de directoare (1 articol per director)?
    - De obicei trebuie sa te axezi pe directoarele cu PR mare. Daca este necesara crearea si publicarea unui articol unic per director, oare este mai bine sa inscriu 20 de articole pe un director cu PR5 sau este mai indicat sa le inscriu in 20 de directoare cu PR cuprins intre 0 si 5 (majoritatea PR2)?

Cam acestea ar fi intrebarile pentru moment.

Astept raspunsurile voastre !

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    24

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Salut Lukiano,

Ca sa o luam punctual avem asa:
    - sunt directoare si directoare si fiecare are regulile lui. Important e sa citesti regulamentul directorului respectiv inainte sa trimiti un articol spre aprobare. Unele directoare au aprobare automata, altele manuala, altele au pretentia sa fie articole de calitate ridicata sau sa nu fie tenta clara de reclana, altele pun limita de 1 link pe articol, etc. Trebuie sa tii minte ca un link este cu atat mai valoros cu cat este mai greu obtinut. Incearca sa eviti directoarele de articole cu aprobare automata.
    - articolul trebuie sa fie unic pentru fiecare director in parte. Un webmaster al unui director de calitate nu iti va aproba un articol daca nu este unic. Si chiar daca, prin absurd, ti-ar aproba, trebuie sa tii cont ca un text anume, rankeaza doar intr-un singur loc. Deci restul de 19, sunt degeaba.
    - cu cat mai multe linkuri din articole de calitate din directoare de calitate, cu atat mai mult va creste autoritatea site-ului tau. Tine cont insa ca backlinkurile trebuie sa vina in ritm constant. Pe principiul: incet si bine, decat repede si prost. Bine, aici mai depinde si de vechimea site-ului, dar asta deja este alta discutie.
    - conteaza sa ai diversitate. trebuie sa ai linkuri si de la PR1 si de la PR5, cu cat mai multe domenii, cu atat mai bine, dar ma repet din nou, nu exagera cu absolut nimic in materie de SEO, pentru ca te va paste penalizarea in cel mai scurt timp cu putinta. Ai rabdare si totul va iesi cum trebuie.

Bafta!
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    32
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc mult klaudiu. Apreciez sfaturile tale.

Daca altcineva mai are ceva de adaugat, este binevenit !

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Similar cu directoarele web, nimeni nu iti garanteaza aprobarea, chiar daca respecti instructiunile.
    Ideal e sa ai 60-100 articole de test pe care sa le plasezi. Daca dupa un timp rezonabil nu sunt aprobate, trimiti articolul in alt director.
    Sunt intretinute de oameni obisnuiti si multe aprobari se fac atunci cand au timp.
    Cel putin la directoare web, am avut surpriza de aprobare dupa un an.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Articol unic pentru fiecare director, eu sterg sau le pun cu noindex, nofollow peste 50% din articolele trimise spre publicare pentru ca nu sunt unice, chiar si daca mai este prezent intr-un sungur alt director, sau pe blogul personal.
    Daca vrei rezultate muncesti, si scrii 50 de articole sau cate ai nevoie, nu se poate sa ai rezultate fara sa investesti bani sau munca.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    32
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Cel putin la directoare web, am avut surpriza de aprobare dupa un an.
    Asa am patit si eu cu directoarele web. M-am trezit cu mail de aprobare dupa vreo 7 luni .

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Articol unic pentru fiecare director, eu sterg sau le pun cu noindex, nofollow peste 50% din articolele trimise spre publicare pentru ca nu sunt unice, chiar si daca mai este prezent intr-un sungur alt director, sau pe blogul personal.
    Daca vrei rezultate muncesti, si scrii 50 de articole sau cate ai nevoie, nu se poate sa ai rezultate fara sa investesti bani sau munca.
    Am inteles. Deci preferabil ar fi sa creez o lista de aprox. 60 de articole unice si apoi sa incerc sa le postez in directoare.
    App daca articolul contine un citat sau doua de aprox 20 de cuvinte din alte articole existente pe web, copyscape poate vedea articolul ca duplicat?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Google nu are contract cu copyscape.
    Tu decizi "cat de unic" trebuie sa fie articolul tau.
    Daca vrei performanta, chiar il faci unic.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

adicom este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    36
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

4 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Diversitatea este si ea importanta! Cred ca este mai benefic postarea articolelor unice in cat mai multe directoare (decat sa te bazezi doar pe un singur director cu PR mai mare) deoarece obtii link-uri din mai multe surse. Insa trebuie sa te asiguri ca acele siteuri de directoare sunt de calitate si nu SPAM!

Informatia e cea mai important. Incearca sa ramai cat mai aproape de subiect in fiecare articol, si vino cu ceva nou si unic.

Despre faza cu copyscape: Din cate stiu, daca folosesti paragrafe puse intre ghilimele sau stiri care au fost postate in mai multe site-uri, Google isi poate da seama de asta si nu-l considera content copiat. Insa daca pur si simplu dai copy/paste dintr-un alt articol nu cred ca este ok... In acest caz este bine sa specifici sursa textului in articol.

GeorgianBogdan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th March 2012
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

salut lukiano,

Ideal ar fi sa plasezi articole unice, sa nu publici acelasi articol in mai multe directoare.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    30

Implicit

Incearca sa tii constata publicarea de articole...lunar.Nu adauga 50 si dupa aia stai si astepti rezultate...incearca sa le faci calitativ nu cantitativ (cum e la moda).Si pe viitor daca te tine buzunarul foloseste si blogurile colegilor ,comunicate platite.Atentie mare la ancore,nu pune excesiv din cuvant cheie,incearca ^blabla cuvant cheie^ sau ^click aici^ mergi mult pe branding (link pe numele site-ului).Nu trimite linkuri doar pe home page,trimite catre toate paginile din site..diversifica cat mai mult.Nu pune accent foarte mare pe page rank sunt multe site-uri penalizate cu rank mare,verifica ca e mai sigur.Mult succes
    Ultima modificare făcută de scoopo; 1st October 2012 la 17:19. Motiv: adaugare

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cateva intrebari despre directoarele de articole
    De Cristian D în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 10th September 2012, 23:34
  2. Despre cei care folosesc directoarele de articole
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 26th August 2012, 00:09
  3. Ce se intampla cu directoarele web?
    De slobodan în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th August 2011, 16:55
  4. Intrebare despre directoarele de articole
    De tudorc11 în forumul Link Building
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th June 2011, 16:21
  5. directoarele
    De Ammadeuss în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th February 2009, 00:22

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •