Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 45

Subiect: Despre cei care folosesc directoarele de articole

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit Despre cei care folosesc directoarele de articole

Inteleg 100% spamerii, dar ei nu ma inteleg pe mine.

Am un director de articole pe care il intretin mai mult de fantezie asa, ca nu aduce el bani cat sa-si plateasca macar hostingul. Intamplator, are PR3, adica fix cat sa intre in atentia micilor spameri. Bine, si cand avea PR0 incercau baietii sa-si faca de cap.

Am cateva reguli de bun simt pentru articole, poate cele mai relaxate...
    - sa nu fie copiat
    - citibil (nici macar 100% corect gramatical)
    - minim 250 de cuvinte.

Zilnic ma trezesc cu articole copiate. Zilnic ma trezesc cu articole traduse cu google translate.

Oare cum sa ma razbun pe cei care trimit articole "naspa"? Ca eu pierd cateva minute pe zi sa arunc ochii pe aberatiile lor.

Cat de mare trebuie sa scriu sa nu puna articole copiate? Am sters sute de conturi, dar si asta mananca timp si nu sunt platit pentru asta.

Tot ce vreau e sa ofer o resursa utila si de calitate. Oare ei de c enu inteleg?

Dragi colegi (sunt convins ca sunt si de pe seopedia specimene care tot incearca) - nu v-ati prins ca eu verific FIECARE articol? De ce mai incercati? Ca sa ce? Ca sa ramana toata lumea fara resurse? Sa ma sictiresc eu si sa nu mai aprob cu saptamanile? Sa renunt la director si sa va promovati in padure, offline?

As vrea si eu macar un singur om care m-a facut sa imi pierd timpul sa recunoasca ca el e (ca sa nu le zic io care sunt si sa-i fac de ras public) si sa imi spuna DE CE o face. Am aprobat cumva din greseala vreun articol de tip SPAM?

Jur ca o sa incep sa imi ocup timpul cu ceva util.

O amenintare de final: articolele spam si copiate fac referire la site-uri. Daca nu sunt alea voastre ci ale clientilor, va garantez io ca o sa pierdeti clientii respectivi si eu personal ma voi ocupa de plasarea lor la firme serioase. Voi gasi si timp si resurse pentru asta.

Cand terminam si noi cu vrajelile? Parca Seopedia era o comunitate, parca ne ajutam si parca voiam sa facem netul romanesc mai bun. Sau m-am inselat eu in tot acest timp?
    Trust, but verify.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

O idee este sa opresti inregistrarile si ii lasi sa posteze doar pe cei care au deja cont si au trimis ok .Cei noi sa dea un mail cu un mic chestionar etc, astfel incat lenesi sa renunte
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Ah, ca sa nu mai spun ca a trebuit sa imi recuperez parola ca a incercat un tolomac sa intre pe contul de admin.
    N-o sa ma uit prin logurile de la server ca mi-e ca fac pe careva de ras urat de tot. Mai bine ma abtin )

PS: folositi cu incredere pluginul "user locker", se pare ca functioneaza.
    ______

Sa nu ii uitam si pe aia care dau copy/paste din 5 articole diferite si te injura ca nu le aprobi.. Ca al lor e unic.
    Niste genii neintelese.
    ______

Daca nu sare nimeni cu explicatii, o sa rog colegii seriosi sa se inscrie la coada pentru clienti.
    Ii dau in oordine
    Ultima modificare făcută de Dan; 17th August 2012 la 14:28.
    Trust, but verify.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    63

Implicit

Iti recomand metoda folosita de mine pe seoads .. crede-ma ca functioneaza .. se inregistreaza multa lume, dar putini adauga articol

Le cer sa adauge 2 articole, unul mare, cu link-urile lor si unul mic in care adaug eu link catre articolul mare. Pe langa asta, ii pun sa completeze mai multe campuri pentru fiecare articol (meta-uri) - putina munca in plus descurajeaza pe multi .. dar macar cei ce adauga vor avea rezultate.

In administrare, vad ambele articole in aceeasi pagina, deci e simplu de observat daca articolele sunt identice sau nu .. ma rog, per ansamblu, pierd putin timp cu descoperirea celor ce incearca sa abuzeze, iar cei ce nu abuzeaza merita cateva minute in vederea "cosmetizarii" articolelor.

Incearca sa iei in considerare adaugarea unor noi campuri, care vor face procesul de fraudare putin mai dificil sau daca nu, ia exemplul unui alt director de articole care a oprit inregistrarile si se fac conturi numai la cerere.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    440
    Putere Rep
    37

Implicit

Dan, asta e natura romanului. El vrea sa faca lucrurile cat mai simplu, cat mai usor implicit cat mai prost. Suntem foarte lenesi si nu vrem sa punem osul la treaba sub nici o forma.

Partea proasta este ca si Google vede cat de cat calitatea articolului, daca este scris corect, daca ofera niste informatii cat de cat bune. Prin asta nu isi dau seama ca acele linkuri nu valoreaza mai nimic.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Daca am retinut bine, ai oferte noi doar pentru seopedisti.
    Stiind userul de pe seopedia si datele contului nu le zici mai bine aici, pe forum ce si unde au gresit?
    Poate de la canicula neuronul a intrat in derapaj... si nu au stiut ce fac.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Si eu patesc din astea, unul ma si amenintat cu avocatul si proces pentru ca am sters cele 100 de articole "unice" pe inca vreo 20 de site-uri.
    La inceput eram eu baiat bun, le formatam sa fie cat mai ok pentru SEO, apoi m-am suparat si aprob articolele lunar, iar multi din cei care vor sa ma pacaleasca le aprob cu nofollow si noindex
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Dan,

1. Ai nevoie de calm, nu pentru tine ca persoana, ci pentru tine ca detinator de site de "adevertoriale" sau cum s-or numi ele;

2. Ai nevoie si trebuie sa ii lasi sa posteze doar pe aceia care fac un bine resursei free respective, dar si lor insisi (adica: "cine nu merita, nu primeste") <=> faci conturi aprobate doar la acei useri care iti demonstreaza concret ca merita si la aceia nici macar nu mai trebuie sa mai arunci vreun ochi pe articolele pe care le posteaza, deoarece te poti baza pe calitatea acestora;

3. Incearca sa faci site-ul sa fie accesibil pentru cat mai putini si incearca sa adaugi cat mai multe campuri la inregistrare, pentru a-i descuraja pe spammeri sa nu mai continue cu porcariile;

4. Stiu ca tu te pricepi la WP, pune-i un plugin special pentru a modera absolut tot ce e copy/paste (desi nu vei mai avea nevoie de el daca apelezi la alin.2);

5. Fii optimist! Nu esti singurul care incearca sa puna ceva gratuit la dispozitie pentru internautii din Romania,dar esti primul care a luat o initiativa in acest sens, de a denunta actiunile lipsite de respect ale asa-zisilor "webmasteri", chiar si Seopedisti (din pacate). Zambeste, suntem de partea ta, noi scriem articole de calitate!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

@1nesco - e vorba de alt site, nu de cel de oferte. Pe ala nu am probleme.
    @iSKY - asta e ideea, cea de la punctul 2. Sunt persoane chiar de pe seopedia, care nu inteleg ca trebuie sa lucram impreuna pentru a face ceva bun pentru toti. Nu se poate ca din cauza unor tampiti sa f%$Wm toate resursele pe care le avem. Atata timp cat cineva sustine si modereaza un director care impune o minima calitate, de ce sa ne batem joc in grup?

Oricum moderez tot, dar daca tot imi pierd timpul, m-am gandit sa fac ceva util.
    Sa pasez clientii spammerilor catre seopedisti care fac treaba cu o minima decenta. E imoral? Imi asum acest risc.

Daca cineva iti face un bine si tu iti bati joc chiar de cel care iti face binele, cel mai probabil meriti o lectie. How about that?

Uite la @lovelife - o atitudine intiala super mega excelenta. Din cauza tampitilor, a ajuns sa aprobe rar, sa nu-i mai fie drag de munca lui si astfel o resursa super utila tinde sa se duca pe apa sambetei. E corect? Nu ne afecteaza oare pe toti?
    Trust, but verify.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Corect 100% Dan ... Asa ca, orice ai face (sa ii faci de cacao in public, sa le iei clientii, etc) e mai bine decat nimic, pentru ca deja esti pe marginea prapastiei la rabdare... Be a man! Act like that! Fight the bitch!

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut om sa care sa ma invete sa folosesc Smart Thumbs
    De demonbogdan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th October 2012, 23:04
  2. Intrebare despre cuvintele care convertesc
    De Sorin Frumuseanu în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 6th March 2012, 18:59
  3. O propunere pentru cei care folosesc Marketplace
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th October 2011, 19:10
  4. Intrebare despre directoarele de articole
    De tudorc11 în forumul Link Building
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th June 2011, 15:21
  5. Adevărul despre directoarele web
    De vladimir în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 24th August 2009, 12:35

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •