Dovedeste-ne ca are 1000 viz unice pe zi.
Dovedeste-ne ca are 1000 viz unice pe zi.
Nu inteleg de ce ar fi necesar sa ne dovedeasca, mai ales tie. Omul vrea o estimare de pret la datele care le-a dat el, nu trebuie sa-ti dovedeasca nimic. Tinand cont ca are aprox. 6 luni vechime, site-ul valoreaza dupa parerea mea undeva la 2025 euro (profitul pe 9 luni in medie) + domeniu + design = 2200 euro
Poate pentru ca doream sa il cumpar ?!
Am discutat cu el pe mess si vroiam sa stiu daca imi poate dovedi si vizitele.
De ce nu ti le-o dovedit pe mess' ? Tu mi-ai dat bad, eu iti dau raport pentru offtopic si alterarea subiectului thread-ului.
Pentru o mie de vizite sa sa sti ca face foarte, foarte bine. Nu stiu care este media lui pe ultimele 12 luni. Ca si valoare poti cere profitul lunar x 12.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Am deschis acest topic in ideea de a primi ajutor in evaluarea acestui website. Nu l-am pus la vanzare ca sa fac printscreen-uri si alte cele. Daca o sa ajung in situatia sa il vand atunci logic o sa pun printscreen (cel mai indicat in acele situatii cumparatorul isi pune codul adsense pe site timp de ... si vede cat, cum si ce a facut) , cel putin asa am facut eu.
Va multumesc tuturor pentru informatii !
Nu are 12 luni, are aprope 6 luni si din cauza asta am postat aici un topic pentru a ma lamuri in mare parte cat ar valora la ora asta. Banuiesc ca valuarea lui va creste spre exemplu la iarna cand automat cresc si vizitele si valuarea lui ca domeniu !
Tinand cont ca este vorba de un site cu jocuri si ca (foarte probabil) nu a necesitat o investitie insemnata cel mai bun mod de a estima valoarea site-ului tau este sa calculezi media/luna a castigurilor de pana acum si sa o inmultesti cu 12. Cel mai probabil acela va fi pretul maxim pe care il vei putea obtine de la un cumparator.
nu vreau sa fiu offtopic, dar pentru ca tot se vehiculeaza scheme de eventuale sume, vin si eu si intreb: este cumva o cutuma ideea cu profit pe luna x 12 luni, sau are la baza o anume schema de calcul? Nu prind ideea. Ratiunile de a cumpara sunt diverse, asa cum diverse pot fi cele care determina vanzarea unei proprietati, fie ea si online. Cred ca setul de evaluare trebuie sa fie mult mai complex (sunt variabile legate atat de valoarea de facto a produsului, dar si cele legate de ce il misca pe un posibil cumparator sa investeasca). Observ ca se poarta foarte mult cumpararile si nu investitiile intr-un proiect. Ceea ce, pentru proiect, nu stiu daca este un castig, implicit pentru piata site-urilor. Ce vreau sa spun: daca ajungem sa fim de acord asupra valorii de moment a unui site, de ce nu transformam acea suma in "actiuni" pe care sa le vindem sub anumite conditii legate de implicarea investitorului in proiect. Cred ca un model colaborativ ar da sanse mult mai mari proiectelor mai mici care, astfel, ulterior ar putea fi monetizate mult mai bine. Imi cer scuze daca am fost pe langa subiect.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)