LE: acum merge url-ul.
Pai.. poti sa-l contactezi - vad si un email si un numar de mobil - poate e om de inteles si rezolvati usor.
LE: acum merge url-ul.
Pai.. poti sa-l contactezi - vad si un email si un numar de mobil - poate e om de inteles si rezolvati usor.
Imi place cum arata formatul sitului / revistei.
Mult succes
Nu cred ca i-am furat domeniul, abia l-am inregistrat de cateva luni.
L-am contactat prin email si prin formularul de contact de pe site acum cateva zile. O sa-l contactez si pe telefon.
Pare a fi o mica inspiratie de la techcruch, insa in varianta romaneasca. Este bine, insa parca ar merge un design mai profesional, cel actual parca e cartoonish, nu web2.0
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Hmm dar nu prea e revista.
E un blog cu un articol pe zi despre IT.
Oricum succes.
Atentie la partea de corectatpentru ca contine numele de domeniu “revistait” si nivelul de top
Un header ceva mai "IT" n-ar strica.
Mult succes
Am schimbat total designul....
Ce parere aveti de noul design?
http://www.revistait.ro/
e ok, mi-ar fi placut ca butoanele meniului principal sa fie de alte culoare sau sa fie cu mai putin bevel din photoshop. Si ar mai merge putin lucart la logo .
Vad ca s-a muncit destul de mult la continut, totusi vizitatorii sunt destul de putini. Ce concluzii ai tras? Nu este IT e nisa f. cautata?
:)
Vizitatorii sunt putini pt ca domeniul e nou, are vreo 3 luni, si nici nu i-am facut promovare.
eu cu designul am ce am ..., poate iti place culoarea albastra, insa personal cred ca e loc de mult mai bine. impactul visual pe care mi l-a creat nu a fost unul prea placut.
incearca ceva mai spre web 2.0, mai simplu, sau macar schimba background-ul intr-un albastru mai pal. si butoanele la fel, ai mai primit o sugestie, fa-le mai flat. pare cam invechit site-ul sau cel putin partea de sus.
cat despre continut, pregateste de lupta ... ca vei avea, ma refer daca e original, imediat apar si rechinii, care nu stiu decat sa se foloseasca de munca si truda altora.
bafta cu site-ul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)