Acum ai nevoie de rabdare. Sa apara rezultatele dupa noile modificari.
Eventual urmareste concurenta.
:ph34r:
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Postat în original de Krumel @ Dec 9 2005, 02:04 PM) [post=7716
Tare fata (adica fatza) aia de urmaritor!
Asa fac demult; nu-mi folosesc toti, unii au zeci de randuri de 1 pixel
Nu stiu de ce mi-a vizitat doar prima pagina, insa...; robots.txt ?!? :lol:
Multumesc.
Pana data vi]
[/QUOTE]
Tare fata (adica fatza) aia de urmaritor!
Asa fac demult; nu-mi folosesc toti, unii au zeci de randuri de 1 pixel
Nu stiu de ce mi-a vizitat doar prima pagina, insa...; robots.txt ?!? :lol:
Multumesc.
Pana data viitoare, o sa astept. :unsure:
Da, buna gluma cu robots.txt. :lol:
Facem SEO asa cum fac aia "Ĺaibele la fabricÄ". Daca avem chef, bine..daca nu ..nu. Ca oricum nu e obligatoriu.
Trecand peste...Trimite site-ul in dmoz si alte directoare, in categoriile potrivite...
Eu inca consider ca mai ai nevoie de continut pe prima pagina. Sau Alt-uri si Title.WebPage Statistics:
http://www.4consulting.ro/
Total WebPage Size 14601 (bytes)
Visible Text Size 1965 (bytes)
Size of HTML Tags 12636 (bytes)
Text to HTML Ratio 13.95%
Number of Images 45
Largest Image Size 24580 (bytes)
Size of All Images 81238 (bytes)
Grand Total: Images+Html= 95839 (bytes)
Succes.
B)
Saibe...; ma gandesc acum: www.4.... .ro, saiba web-ului romanesc!
![]()
Am incercat cu dmoz la greu; nu m-au acceptat; cu site-ul dinaintea astuia insa, care cred ca a fost antireclama (si cum acolo editori in carne si oase....). O sa incerc din nou, nu stiu daca e bine imediat acum...
In rest, am un excel cu vreo 150-200 de inscrieri, sau tentative de inscrieri, he. O sa reiau + altele.
Mai trebuie text, ai dreptate; dar nu prea stiu cum sa fac; ar trebui sa refac tot site-ul si imi vine rau cand ma gandesc; daca dai CTR+A pe home se vede ca e cam facut din poze in afara textului ala putin; imi poti spune daca e ok sa pun ALT-uri chiar si acolo unde nu reprezinta ceva poza ?!? poate fi considerat spam? mai conteaza title-urile?
Randurile bolduite din raportul tau reprezinta chestii cu probleme?
Inteleg ca trebuie sa mai lucrez la imagini, sa le fac mai mici (acum o sa o caut pe aia mare, ca suna rau tare si nu stiu care e, mama ei).
Thanks, Krumel.![]()
:o Acum am vazut. De ce ai folosit atatea imagini si mai ales ca spaceri?
Iar legat de dmoz, daca dai niste detalii poate iti putem da o mana de ajutor. Nu de alta dar poate scapam un editor de treaba de a rescrie el descrierea sau de a-l muta in alta categorie
<div class='quotetop'>QUOTE(miromulus @ Dec 9 2005, 05:31 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
:o Acum am vazut. De ce ai folosit atatea imagini si mai ales ca spaceri?
Iar legat de dmoz, daca dai niste detalii poate iti putem da o mana de ajutor. Nu de alta dar poate scapam un editor de treaba de a rescrie el descrierea sau de a-l muta in alta categorie (p.s., I'm back).
[/QUOTE]
Pai, cum ziceam la postarea topicului, e primul site facut de mine si am lucrat pe un tamplate, nu m-a dus
capul la mai mult in asa putin timp; acum nu stiu daca in mai mult timp ma duce la mai mult. Asta e, deocamdata, poate mai mult pe viitor.
Cu dmoz-ul, ce sa zic? nu stiu ce detalii sa dau; cred totusi ca nu a fost acceptat pt. cum arata site-ul dinainte (vazut mai recent, de cand folos. Firefox, ca era stramb in ultimul hal. Asta e pus pe net de mai putin de o saptamana si am incercat sa fac sa arate ok si in IE si in Firefox (nu stiu in restul, sincer..).
<div class='quotetop'>QUOTE(Krumel @ Dec 9 2005, 05:40 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Site-ul este in asteptare.
In mod normal el a fost adaugat eronat intr-o categorie in care nu isi avea locul. Intamplator acum 2 saptamani a fost trimis catre o categorie corecta.
Cam atat despre DMOZ.
[/QUOTE]
??? Nu inteleg, sunt prost! :lol:
Cum adica? Adica ce ai scris. Vb. limbi straine pentru mine, Krumel, pe cuvant...
Sau...de unde stii ?!?
Site-ul este in asteptare.
In mod normal el a fost adaugat eronat intr-o categorie in care nu isi avea locul. Intamplator acum 2 saptamani a fost trimis catre o categorie corecta.
Cam atat despre DMOZ.
Ai nevoie de mai mult text si de cat mai putina imagine. Cat posibil, evident.
Alt-uri si Title-urile nu cred ca or sa "strice" cuieva vreodata. Evident daca nu abuzezi.
-offtopic-
Bine ai revenit in DMOZ @miromulus. Te astept pe forum sau cu un schimb de ID-uri de messenger.
![]()
too_night sint voluntar pentru Dmoz, Musicmoz si Seopedia. E placerea mea sa fac asta.
Intamplarea a facut ca acum ceva zile in urma sa mut site-ul in alta categorie.
Sper ca in curand sa fie listat.
E, draci!Ce chestie...
Acum am inteles! nu ma mai simt prost :lol:
p.s. sper si eu![]()
Salut.
M-am intors!![]()
Lasand la o parte mici modificari (submeniu servicii care se umfla in pene, putin text si ceva alt-uri puse timid si ne-exagerat, etc),
imi puteti spune daca denumirea html a serviciilor e prea mare (3 cuvinte in medie)? poate mirosi a spam? eu am crezut ca nu si am facut ca atare; si nu mi-am facut o idee concreta insa din tot ce am citit despre asta, desi am cautat destul...(ce inseamna denumire scurta si "lunga", cea care nu e vazuta bine?).
Multumesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)