Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Impresii despre site - www.pescuitmania.ro

Vizualizare arbore

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Ultimele stiri adaugate:
    Lansare site PescuitMania.ro. Dragi pescari si nu numai va asteptam pe site-ul nostru unde speram sa gasiti informatiile pe care le cautati. Aici o sa gasiti informatii despre pescuit si nu numai. Asteptam de asemenea sugestiile voastre pentru a aduce cat mai multe informatii utile. Va Asteptam.
    Linkurile de jos trimite-le unde trebuie nu in #.

La ACASA, pune link catre radacina nu catre index. Poti pune link catre site (nu catre index) si pe logo.

Contul dumneavoastra a fost creat cu succes. Pentru activare verifica-ti emailul folosit la inregistrare.
    Ma scuzi ca am ras in hohote la exprimarea asta. Sper doar ca ai scris gresit si ai vrut sa spui "verificati".

Ai in stanga Adauga reteta. Si am adaugat o reteta: Plachie de stiuca. Daca vrei sa se adauge retete de nade, baga "Adauga reteta de nada". Poti sa stergi reteta mea. Dar poti s-o incerci mai intai ca iese tare buna
    A, si desi am adaugat reteta, pe prima pagina la ultimele retete, a mea nu apare. Desi e mai noua ca retetele tale.

Director anunturi -> Vanzare mulinete -> vand Autostrada Bucuresti-Pitesti, la km 30 se face stanga spre Bolintin Vale, Roata de Jos, Gratia, la iesire la preturi bune
    Ar trebui sa bagi si poza la anunt. Nu prea cumpara nimeni pe neve. Si in pagina de adauga anunt, schimba butonul cu "adauga anunt nou", nu comentariu.

Btw, cand mai mergi la Peris, roaga-i pe cei care au grija de balta sa va dea din mancarea pe care o folosesc ei la hranit pestii. S-ar putea sa aveti mai multe sanse. Ti-as fi scris pe site, dar mi se pare cam complicat de utilizat. Sincer.

La pagina de anunturi, schimba "Accesaorii". Si la tip anunti mai bine le pui pe toate la plural: "vanzari, cumparari, schimburi ..."

In stanga, ai legaturi rapide si sus si jos. Lasa numai intr-un loc.

La detalii captura, pe langa ca as vrea sa vad pozele alea mai mari (fa ca la click pe ele sa apara poza marita in pop-up sau asa ceva), as vrea sa stiu si unde a fost prins, pe ce balta. Degeaba vad captura si imi spui ce multumita o sa fiu si cu ce sa prind daca nu stiu unde

Si gata, ca deja am chef sa merg la pescuit
    Ultima modificare făcută de Diana; 24th October 2007 la 12:32.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Internet Banking la bancile din Romania: Impresii
    De Cristian Mezei în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 74
    Ultimul Post: 7th September 2015, 15:18
  2. Adsense fura la impresii?
    De Nosfer în forumul Adsense
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 18th July 2008, 23:05
  3. Google plateste pentru numarul de impresii?
    De loco în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th June 2008, 14:31
  4. PC Garage - impresii legate de promovarea prin Neogen
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 4th February 2006, 14:29
  5. LightPixel.ro: Impresii
    De Solf în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 3rd November 2005, 09:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •