Diana multumesc in primul rand pentru feedback.
Inainte mai fac(repet) o remarca - site e inceput de niste oameni la care am renuntat si care au facut o munca de 2 LEI, acum eu curat dupa ei si inca nu am ajuns la finisaje gen texte, links etc, pt ca erau probleme grosolane in salvarea datelor , logica etc.
Acum referitor la postar fi asa:
Citat:
Contul dumneavoastra a fost creat cu succes. Pentru activare verifica-ti emailul folosit la inregistrare.
Ma scuzi ca am ras in hohote la exprimarea asta. Sper doar ca ai scris gresit si ai vrut sa spui "verificati".
- Textul din email va suferi modificari.
Citat:
Ai in stanga Adauga reteta. Si am adaugat o reteta: Plachie de stiuca. Daca vrei sa se adauge retete de nade, baga "Adauga reteta de nada". Poti sa stergi reteta mea. Dar poti s-o incerci mai intai ca iese tare buna
A, si desi am adaugat reteta, pe prima pagina la ultimele retete, a mea nu apare. Desi e mai noua ca retetele tale.
- eu o vad ca apare aceasta reteta, insa vezi ca este f important ce pesti sunt asociati retetei (stiuca in cazul asta), pt ca tab-ul filtreaza datele in functie de ce pesti sunt asociati ex: in tab ai crap, rapitor(stiuca, salau,...), toate categoriile, daca reteta e pt stiuca, nu va aparea la crap. Poti in profil sa adaugi pesti noi si site-ul filtreaza datele numai pt acel peste. Si sectiunea este pentru nade/momeli nu pentru retete culinare, deci o sa detaliez pt ca va fi si o sectiune de retete culinare tot pe categorii de peste, filtrate pe TAB.
Citat:
Btw, cand mai mergi la Peris, roaga-i pe cei care au grija de balta sa va dea din mancarea pe care o folosesc ei la hranit pestii. S-ar putea sa aveti mai multe sanse. Ti-as fi scris pe site, dar mi se pare cam complicat de utilizat. Sincer.
- Pe site inca nu am pus o sectiune pt replici diverse - este doar sectiune de adaugare comentariu pescuit - deci un comment trebuie pus ca rezultat al unei partide pe balta x iar daca sunt nemultumiri rezultate in urma acelei partide , se adauga un comment cu nota mica (scade scoring in top dupa impresie) si se pune la descriere ... ce nu a fost ok.
Citat:
Ar trebui sa bagi si poza la anunt. Nu prea cumpara nimeni pe neve. Si in pagina de adauga anunt, schimba butonul cu "adauga anunt nou", nu comentariu.
- Da o sa fie si poza la anunt si buton nou:rolleyes:
Citat:
La detalii captura, pe langa ca as vrea sa vad pozele alea mai mari (fa ca la click pe ele sa apara poza marita in pop-up sau asa ceva), as vrea sa stiu si unde a fost prins, pe ce balta. Degeaba vad captura si imi spui ce multumita o sa fiu si cu ce sa prind daca nu stiu unde
- la detalii captura click pe imagine -> poza marita la dimensiunea reala
- la detalii captura - apare numele balti (in chenar cu detalii )- si aici in detalii balta or sa apara informatii despre capturi: ultimele n, cele mai mari, etc
merci