Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Impresii despre site - www.pescuitmania.ro

mariuskele este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de pgabriel Vezi Post
    Daca le face pe amandoua nu iasa nici una nici alta bine.
    Programatorul e programator iar designerul e designer.

Iar chestiunea quot-ata mai sus se face cu un template engine gen smarty. Asa nu incurci designerul cu coduri php/asp etc, asta daca il lasi sa-ti umble prin coduri.

ai dreptate insa eu ma refeream (asa cum am facut eu) ca am facut design cu cineva.... si programarea cu altcineva si nu erau in aceeasi echipa si de aici o gramada de probleme...dar nu le discut acuma aici.

am vazut smarty pare interesant. dar e bine de folosit de la inceput altfel cam o iei de la zero.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    39

Implicit

am vazut smarty pare interesant. dar e bine de folosit de la inceput altfel cam o iei de la zero.
    Pai trebuie sa o iei de la zero, altfel nu faci nimic.
    Iti spun cum fac eu, construiesc de la zero numai cu smarty. Tot designul se bazeaza pe niste tabele si asezarea in pagina atat. Dupa ce e gata, ii trimit linkul designerului si ii spun sa-si dea toata silinta sa respecte asezarea in pagina si anumite reguli, are liber sa faca ce vrea si cum vrea sa ma surprinda

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de pgabriel Vezi Post
    Pai trebuie sa o iei de la zero, altfel nu faci nimic.
    Iti spun cum fac eu, construiesc de la zero numai cu smarty. Tot designul se bazeaza pe niste tabele si asezarea in pagina atat. Dupa ce e gata, ii trimit linkul designerului si ii spun sa-si dea toata silinta sa respecte asezarea in pagina si anumite reguli, are liber sa faca ce vrea si cum vrea sa ma surprinda
    O sa incerc in vers 2 cu acest smarty eu sunt adeptul utilizari de framework-urilor si mai ales in impartirea aplicatiei pe layere - db, bussines logic, prezentare.

Alte opinii despre design, fonturi, culori etc orice este binevenit...

merci anticipat
    Ultima modificare făcută de Krumel; 23rd October 2007 la 19:14.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Ultimele stiri adaugate:
    Lansare site PescuitMania.ro. Dragi pescari si nu numai va asteptam pe site-ul nostru unde speram sa gasiti informatiile pe care le cautati. Aici o sa gasiti informatii despre pescuit si nu numai. Asteptam de asemenea sugestiile voastre pentru a aduce cat mai multe informatii utile. Va Asteptam.
    Linkurile de jos trimite-le unde trebuie nu in #.

La ACASA, pune link catre radacina nu catre index. Poti pune link catre site (nu catre index) si pe logo.

Contul dumneavoastra a fost creat cu succes. Pentru activare verifica-ti emailul folosit la inregistrare.
    Ma scuzi ca am ras in hohote la exprimarea asta. Sper doar ca ai scris gresit si ai vrut sa spui "verificati".

Ai in stanga Adauga reteta. Si am adaugat o reteta: Plachie de stiuca. Daca vrei sa se adauge retete de nade, baga "Adauga reteta de nada". Poti sa stergi reteta mea. Dar poti s-o incerci mai intai ca iese tare buna
    A, si desi am adaugat reteta, pe prima pagina la ultimele retete, a mea nu apare. Desi e mai noua ca retetele tale.

Director anunturi -> Vanzare mulinete -> vand Autostrada Bucuresti-Pitesti, la km 30 se face stanga spre Bolintin Vale, Roata de Jos, Gratia, la iesire la preturi bune
    Ar trebui sa bagi si poza la anunt. Nu prea cumpara nimeni pe neve. Si in pagina de adauga anunt, schimba butonul cu "adauga anunt nou", nu comentariu.

Btw, cand mai mergi la Peris, roaga-i pe cei care au grija de balta sa va dea din mancarea pe care o folosesc ei la hranit pestii. S-ar putea sa aveti mai multe sanse. Ti-as fi scris pe site, dar mi se pare cam complicat de utilizat. Sincer.

La pagina de anunturi, schimba "Accesaorii". Si la tip anunti mai bine le pui pe toate la plural: "vanzari, cumparari, schimburi ..."

In stanga, ai legaturi rapide si sus si jos. Lasa numai intr-un loc.

La detalii captura, pe langa ca as vrea sa vad pozele alea mai mari (fa ca la click pe ele sa apara poza marita in pop-up sau asa ceva), as vrea sa stiu si unde a fost prins, pe ce balta. Degeaba vad captura si imi spui ce multumita o sa fiu si cu ce sa prind daca nu stiu unde

Si gata, ca deja am chef sa merg la pescuit
    Ultima modificare făcută de Diana; 24th October 2007 la 12:32.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Diana multumesc in primul rand pentru feedback.

Inainte mai fac(repet) o remarca - site e inceput de niste oameni la care am renuntat si care au facut o munca de 2 LEI, acum eu curat dupa ei si inca nu am ajuns la finisaje gen texte, links etc, pt ca erau probleme grosolane in salvarea datelor , logica etc.

Acum referitor la postar fi asa:

Contul dumneavoastra a fost creat cu succes. Pentru activare verifica-ti emailul folosit la inregistrare.

Ma scuzi ca am ras in hohote la exprimarea asta. Sper doar ca ai scris gresit si ai vrut sa spui "verificati".
    - Textul din email va suferi modificari.

Ai in stanga Adauga reteta. Si am adaugat o reteta: Plachie de stiuca. Daca vrei sa se adauge retete de nade, baga "Adauga reteta de nada". Poti sa stergi reteta mea. Dar poti s-o incerci mai intai ca iese tare buna
    A, si desi am adaugat reteta, pe prima pagina la ultimele retete, a mea nu apare. Desi e mai noua ca retetele tale.
    - eu o vad ca apare aceasta reteta, insa vezi ca este f important ce pesti sunt asociati retetei (stiuca in cazul asta), pt ca tab-ul filtreaza datele in functie de ce pesti sunt asociati ex: in tab ai crap, rapitor(stiuca, salau,...), toate categoriile, daca reteta e pt stiuca, nu va aparea la crap. Poti in profil sa adaugi pesti noi si site-ul filtreaza datele numai pt acel peste. Si sectiunea este pentru nade/momeli nu pentru retete culinare, deci o sa detaliez pt ca va fi si o sectiune de retete culinare tot pe categorii de peste, filtrate pe TAB.

Btw, cand mai mergi la Peris, roaga-i pe cei care au grija de balta sa va dea din mancarea pe care o folosesc ei la hranit pestii. S-ar putea sa aveti mai multe sanse. Ti-as fi scris pe site, dar mi se pare cam complicat de utilizat. Sincer.
    - Pe site inca nu am pus o sectiune pt replici diverse - este doar sectiune de adaugare comentariu pescuit - deci un comment trebuie pus ca rezultat al unei partide pe balta x iar daca sunt nemultumiri rezultate in urma acelei partide , se adauga un comment cu nota mica (scade scoring in top dupa impresie) si se pune la descriere ... ce nu a fost ok.

Ar trebui sa bagi si poza la anunt. Nu prea cumpara nimeni pe neve. Si in pagina de adauga anunt, schimba butonul cu "adauga anunt nou", nu comentariu.
    - Da o sa fie si poza la anunt si buton nou

La detalii captura, pe langa ca as vrea sa vad pozele alea mai mari (fa ca la click pe ele sa apara poza marita in pop-up sau asa ceva), as vrea sa stiu si unde a fost prins, pe ce balta. Degeaba vad captura si imi spui ce multumita o sa fiu si cu ce sa prind daca nu stiu unde
    - la detalii captura click pe imagine -> poza marita la dimensiunea reala
    - la detalii captura - apare numele balti (in chenar cu detalii )- si aici in detalii balta or sa apara informatii despre capturi: ultimele n, cele mai mari, etc

merci

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

A fost facut un mic update....

cei interesati ...sunt asteptati si normal astept: pareri, critici...

merci

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Internet Banking la bancile din Romania: Impresii
    De Cristian Mezei în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 74
    Ultimul Post: 7th September 2015, 15:18
  2. Adsense fura la impresii?
    De Nosfer în forumul Adsense
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 18th July 2008, 23:05
  3. Google plateste pentru numarul de impresii?
    De loco în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th June 2008, 14:31
  4. PC Garage - impresii legate de promovarea prin Neogen
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 4th February 2006, 14:29
  5. LightPixel.ro: Impresii
    De Solf în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 3rd November 2005, 09:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •