Toto, ideea cu impartitul continutului in doua este buna. Daca se face cu alb si negru mai ramane de vazut.![]()
Toto, ideea cu impartitul continutului in doua este buna. Daca se face cu alb si negru mai ramane de vazut.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Adica va fi plagiat .ro ?Originally posted by Razvan Pop
[b]Toto, ideea cu impartitul continutului in doua este buna. Daca se face cu alb si negru mai ramane de vazut.![]()
![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Hmm... pai acolo nu prea este clara impartirea. Eu am cu totul altceva in minte.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Ceva nou p-aici ? Se misca ceva ? Vrem (vreau) noutati... :hi:
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Visit the website
Da sugestii ...e test inca.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Wow! Ce design fain!!! Simplu si la obiect, pacat ca e table-based
Totusi, fa-i td-ul cu "Our mission: Fighting plagiarism all over the world. Protecting copyright, ideeas and creativity." mai inalt, si centreaza textulVa iesi mai bine in evidenta.
Astept functionalitatile! Cel mai simplu zic eu ar putea facut pe o platforma phpBB; astfel, report = new thread cu raportul respectiv; cases = discutii despre cazuri; faq = locked forum/topic cu multe q&a, legislatii, etc.
Daca se face un design pentru phpBB asemanator cu site-ul nici nu o sa se stie diferentaAs face eu dar nu am timp, nu am calculator si nu prea ma pasioneaza idee de a face ceva pro-bono (a vorbit fanul open-source
) Sau poate, cine stie, intr-o zi cu soare... :roll:
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
A fost luata hotararea ca va fi in engleza ? Sau , daca sunt mai multe limbi care va fi cea principala ?
---------------
Formularul de raport contine "Your details" si "The plagiator's details" ..
Dar daca raportul nu ma priveste pe mine ? Si vreau sa raportez siteul 1 vs siteul 2 ?
Ar trebui facut "your details" si "First site" vs "Second site" sau oricum, ceva asemanator .. Eventual cu 2 sau chiar 3 posibilitati de screenshot .. Sau, cum e la phpBB pool... Cate optiuni doriti ? 5 ? ok .. ia de aici 5 campuri de upload .. (maxim 10, etc..)
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)