E fain... nu stiu de ce, da-mi place la nebunie, si toate paginile se incarca la click. Vad ca e sus la cautare dupa Moreni, imediat dupa Wikipedia. Daca as cauta vreodata informatii despre vreun oras, asa ceva as vrea sa gasesc... nu flash-uri gramada, nu grafica sa-mi zapaceasca ochii. Poate reusesti sa faci template-ul forumului dupa chipul si asemanarea site-ului.
Stay tunned for Bristol based web design.
A ajuns cu greu primul in google, dupa vreo 5-6 luni in care m-am tot documentat cum sta treaba cu motoarele de cautare si optimizarea siturilor pentru a ocupa un loc cat mai bun.Din pacate forumul e oferit de mxy(unde e hostat situl) si nu poate fi modificat prea mult.
Oricum ma bucur ca ti-a placut,eu sunt foarte mandru de el.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Stiu ca nu iti raspund in stilul preferat de tine ("acolo e naspa ba"), dar... Sper ca esti constient de potentialul care il are acest domeniu, nu?Nu stiu cate de reprezentativ este acum pentru Moreni, insa ar putea fi mai accesat decat site-ul primariei...
Stai un pic si fa-i un plan de dezvoltare, chiar poate iesi ceva frumos... Succes!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
E chiar mai accesat decat situl primariei.Mai am eu cateva idei pentru el.Dar unele sunt greu de pus in practica pentru cunostintele si resursele care le am.Dar oricum ,eu imi dau tot interesul.
Si de cateva zile mi-a crescut si mie pageranku la 3.
Ultima modificare făcută de Seinfeld; 31st October 2007 la 22:23.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)