iti plac culorile vrei sa spui
iti plac culorile vrei sa spui
@take me away.. te contrazic eu.. nu e chiar asa mare inginerie sa faci un astfel de site.. Ma refer la partea de cod.. Ce cred eu ca e cel mai greu e promovarea si seo. Si nu ai sa egalezi munca unei echipe niciodata cu ceva automatizat.
Mascka tu ai inca pe situl tau optiune de submit pad. Care de 1 an cere sa selectezi MANUAL categoria. Lucru care se poate automatiza.
Asta e diferenta ma intelegi. Diferenta e de a elimina ABSOLUT orice pas care e in plus. Asta inseamna automatic spam block (ia verifica un pic pe situl tau list mea de 350 de domenii care fac pad xml spam ), automatic category delivery, automatic email, automati polling, automatic link verification and maintenance (stergere la un numar perdefinit de erori de polling nu numai pe pad dar si pe info url).
Da e usor cum spuneam sa iei un pad kit si sa ai un unsecured site fara absolut nimic pe el. Nu spun ca downbroad.com e perfect. In promul rand nu este deocamdata decat un proof of concept.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Cred ca ar trebui sa reveniti la "Studiu de caz" daca aveti ceva de spus referitor la downbroad ... Daca nu, decat sa va dati rotunzi in tehnologii si cunostinte in STUDIUL DE CAZ al omului mai bine deschideti topic in Bar si Lobby, separat ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
@mmariusel.. am mers pe anumite categorii de la inceput.. nu sunt categoriile de la PAD kit si de aceea trebuie sa selectezi manual categoria..
Tu m-ai inteles gresit, nu ma refeream la asta cand am zis:
Si nu ai sa egalezi munca unei echipe niciodata cu ceva automatizat.
arata ok!! bafta cu el
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)