Arata binisor. Primul lucru care l-am observat a fost logo-ul site-ului care contine cativa pixeli albi (inestetici). Mie se pare mie sau nu prea exista o proportionalitate intre header si footer? (header mai lung decat footer)
Arata binisor. Primul lucru care l-am observat a fost logo-ul site-ului care contine cativa pixeli albi (inestetici). Mie se pare mie sau nu prea exista o proportionalitate intre header si footer? (header mai lung decat footer)
Logo l-am facut gif transparent, ca sa se potriveasca cu backgroundul.... nu reusesc sa cap de pixelii aia albi
Headerul e pe toata latimea ecranului. O sa fac si footerul pe toata latimea, poate arata mai bine.
Designul e simplut dar e ok.
Mie nu mi se par potrivite TITLE ca :
Educatie sexuala - Articole de afaceri
Dragoste - Articole de afaceri
Ai lasat peste tot Articole de afaceri in coada dar da ca nuca in perete la unele sectiuni. Poti sa pui doar "Educatie sexuala - Articole", "Dragoste - Articole de afaceri".
Nici expresia "Articole de afaceri" nu suna bine. Ar trebui sa fie Articole despre afaceri si pusa doar in sectiunile unde se preteaza.
S-a rezolvat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)