Au trecut 2 ani de când am postat ultima data în acest topic. Canalul a urcat de la ultima actualizare și continua sa urce însă am avut o pauza destul de mare în care am abandonat totul, acum am revenit cu conținut destul de frecvent și diversificat.
Iar ca idee acesta este trailerul canalului filmat acum cu liberele acestea multe.
Păreri va rog, și de ce nu, o abonare la canal.
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Foarte tare intro dar incearca sa-l mai scurtezi, nu stiu cat e standardul la alti vlogeri.
Salut!
Incearca sa iti postezi video-urile si pe diverse grupuri de facebook, atat romanesti cat si straine. Pe Romania ar fi urmatoarele potrivite: Wood Working Romania, Tamplarii, Grupul pasionatilor de unelte.
Astfel video-urile tale vor primi backlink-uri, vizualizari si aprecieri, fapt care va ajuta sa rankeze mai bine si de ce nu youtube sa le recomande in bara din dreapta sau pe homepage.
Totusi, ai un numar modest de vizualizari si cam asa va ramene daca video-urile nu primesc un mic boost de la inceput![]()
Deja promovez clipurile în grupurile menționate plus alte rețele de socializare.
Interesanta idee, felicitări!
Eu as pune titlurile în limba engleza, eventual și o subtitrare cu câteva explicații...
Succes!
Cred ca ar merge facut ceva in genul asta - teste comparative intre produse de tamplarie (adezivi / unelte / materiale etc): https://www.youtube.com/channel/UC2r...Og_p0Ng/videos
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)