Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Pareri ROPHOTOSHOP

rophotoshop este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th January 2016
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Red face Pareri ROPHOTOSHOP

Hello,

Comunitatea ROPHOTOSHOP.org este o comunitate de design, fotografie, dar si o alta gama de articole.Sunt designer (freelancer) si am observat ca in tara nu prea exista comunitati de design care sa se ocupe de un domeniu mai vast, ci doar de semnaturi si avatare. Inca suntem la inceput de drum si suntem intr-o dezvoltare relativ buna asa de inceput. Prin aceasta comunitate incercam sa invatam pe cei care doresc in primul rand sa invete aceasta taina a graficii si cum ar putea sa faca si bani din acest domeniu.In timp vom posta tutoriale legate de photoshop, illustrator, indesign si multe altele. Dupa cum observati ne ocupam de mai multe sectiuni, nu numai grafica, postam articole, wallpapere diverse, jurnale in care povestim anumite calatorii ale noastre in tara, noutati din domeniul muzical, inspiratie setup, moda, cam toate legandu-se de design. Incercam sa combinam creativitatea cu pasiunea si sa realizam speram noi ceva bun.
    Daca tot avem blog, am zis sa avem si un forum, ca multi dintre voi sunt cu forumurile, acesta fiind la inceput de drum si cam gol ca inca nu avem pe nimeni in echipa, cu ocazia asta care doreste sa ajute este binevenit.
    Am inceput un proiect pe pagina noastra de facebook, #romaniapitoreasca in care promovam diverse poze din zonele urbane, rurale pentru ca lumea sa afle mai multe si promovam si fotografii nostri .

Multumim !

p.s. Orice sugestie este binevenita !

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

wordpress + tema +cateva articole.
    despre ce sa ne dam cu parerea?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th January 2016
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Despre comunitate in general. Si ce e rau in wordpress + tema ? Cateva articole din cauza ca suntem online din 1 decembrie si cam greu gasesti in romania oameni care doresc sa se mai ocupe de scriere articole .

Intreb daca va place ceea ce postam , daca vrei sa iti dai o parere este binevenita, dar se dovedeste rautatea romanului (no offence) .

Multumesc, o zi buna !

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    426
    Putere Rep
    23

Implicit

Ca si blog, nimic nou. Pentru tutoriale ar fi de preferat sa va focusati doar pe YouTube.
    In ceea ce priveste forumul incerc sa expun o idee. Eu ca si designer am de multe ori nevoia in a cere mai multor persoane specialziate parerea despre creatiile mele. Exemplu: daca fac un layout de pagina, la un moment dat se duce inspiratia-creatia si am nevoie de mici imbolduri.
    Dar, problema e ca nimeni nu vrea sa-i fie furata munca asa ca forumul public nu e o alternativa pentru a cere parerea.
    Cel mai bine ar fi sa faci un mediu privat format numai din oameni seriosi care nu sunt dispusi sa foloseasca materialele altora fara acordul lor, un mediu unde sa se poata ajuta intre ei.E pierdere de vreme sa faci ceva pentru incepatori. Sunt altele care fac asta si sunt deja populate.
    Alt exemplu: comunitatea romanilor de pe Envato. Ar fi de mai mare importanta.
    Sunt doar niste idei.

In ceea ce priveste pagina FB, ma asteptam sa vad ceva arta Photoshop acolo. Imaginea de cover e pusa asa cum a fost facuta cu aparatul foto. Nici o linie, nici un efect, nimic. Nu inspira acea senzatie ca ma aflu pe o pagina FB de photoshop-eri.
    Ultima modificare făcută de AlexMar; 6th January 2016 la 15:14.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th January 2016
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

AlexMar

La comunitatea romanilor de pe Envato m-a dus gandul si privat va insemna pe baza de invitatie, ideile tale sunt perfecte.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Cum bine zice Dan, noua ne place orice insa putem aprecia doar ce e legat de seo, asta fiind specialitatea noastra.
    La o adica e un forum de foto: cautari google planner = 40 cautari medii lunare, asa ca am rezerve mari privind interesul.
    Cat despre alte comunitati, google afiseaza 13.100.000 pagini gasite la cautarea pe forum fotografie.
    Legat de postari, scriere articole, fie el forum de foto sau crestere struti, saptamana trecuta am citat ceva memorabil:
    - cu intrebari (topicuri) care sa le trezeasca interesul
    - contra unei sume de bani
    - sub amenintarea cutitului
    via http://forum.seopedia.ro/metode-de-p...zitatorii.html

Alta intrebare legata de populare: http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...omunitate.html
    Succes
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Invariabil romanii sunt rai.
    Am si eu rugamintea sa citesti regulamentul si sa-ti schimbi numele in ceva omenesc.
    Si daca se poate, sa nu mai vorbesti la plural despre tine insuti, ca nu scrieti 3 insi fiecare cate o litera. Forumul e pentru oameni, nu pentru firme.

Altfel, am raspuns la fel tuturor celor care au pus un wordpress + o tema si au cerut pareri.
    Au fost si sunt enorm de multi care spun "voi face" si vin sa ne dam cu parerea despre nimic. Tu de ce esti diferit? (nu te cert, iti dau o tema de gandire, daca ai placarea)

Ca opinie asa: o comunitate de designeri si fotografi ar trebui sa aiba majoritatea (daca nu toate) imaginilor produse de comunitate. De luat de pe net ne descurcam toti.

Astept tutorialele de photoshop (apropo, esti sigur ca poti folosi numele "photoshop" in domeniu fara sa ai probleme mai tarziu?)

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

La centro.ro ma gandeam si eu
    @rophoto
    Asta e un forum de seo, te putem ajuta sa-l optimizezi.
    Pentru a verifica ce se cauta, folosesti google planner.
    Pentru a verifica actualele pozitii - folosesti free monitor for google.
    Pentru verificare linkuri invalide - xenu.
    Cum sa-l populezi - mai sunt idei pe forum.
    Cum sa-l monetizezi - la asta trebuia sa te gandesti dinainte. E frumos sa ai o pasiune, asta nu inseamna ca aduce si venituri.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th January 2016
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Prietene, eu zic sa mai cercetezi si site-urile de design din afara sa vezi cu ce se mananca si ce imagini se posteaza, iar imaginile nu le iau decat cu acordul proprietarului .

Numele il folosesc doar o perioada si pot folosi numele de photoshop.

Sorin : Multumumesc frumos de raspunsuri !

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de rophotoshop Vezi Post
    Prietene, eu zic sa mai cercetezi si site-urile de design din afara sa vezi cu ce se mananca si ce imagini se posteaza, iar imaginile nu le iau decat cu acordul proprietarului .

Numele il folosesc doar o perioada si pot folosi numele de photoshop.
    Ai dreptate, imi cer scuze!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Rophotoshop.com are un nou design!
    De kix_mc3 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 16th February 2009, 22:50
  2. Pareri ?
    De psaico în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st December 2008, 23:56
  3. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 11:14
  4. Pareri
    De ciprianr în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th May 2007, 18:01
  5. Pareri pls
    De moSSad în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd June 2006, 00:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •