28th February 2015, 15:24
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Fabiautomotive
Ma gandeam cu a spus si un membru mai sus sa il vand! Clienti se gasesc mai ales daca stai sa te uiti pe tocmai.ro la site-urile care se vand...Cere lumea 2k 3k euro pe niste site-uri de prezentare sau bloguri create acum 1 luna!
Eu n-as fi asa sigur. Pe tocmai.ro si pe alte site-uri lumea e libera sa puna ce pret vrea, dar cati crezi ca si vand ceva? La fel si pe bursadedomenii.ro. (Cei mai) multi isi supraevalueaza proiectele.

Postat în original de
Fabiautomotive
Sa fiu sincer nu am mii de euro momentan de bagat intr-un site... si nu cred ca se merita atata timp cat nu vinzi nimic!
Adevarat. De aceea e mai bine sa iti faci un plan realist si mai intai de toate, trebuie sa gasesti timp de documentare (sa stii cate putin din toate: promovare online, seo, tendinte in webdesign, etc). Altfel, e posibil sa iei "teapa", adica sa constati ca mereu lipseste ceva la proiectul tau si e super costisitor sa faci modificarile necesare dupa si nu inainte. Nu o zic cu rautate, si eu mi-am luat "teapa" prima data, cand m-am incumetat la primul proiect online fara sa am prea mari cunostinte, tot de la "un baiat" care mi-a promis x rezultate si in final n-a livrat nimic. Probabil majoritatea de aici ne-am ars pentru ca am fost prea entuziasmati. Stii si tu cum e prima data. 
Oricum, as sublinia partea de documentare: macar cateva saptamani de "studiu" la chestiile ce tin de online si de promovarea unui afaceri in acest mediu. Dupa aceea, probabil o sa ai o imagine mai clara si asteptari realiste.
Chiar si daca ai avea "mii de euro" de investit online, e mai bine sa ai cateva cunostinte despre serviciile prestate de "omul muncii", dupa cum bine zice colegul nostru Sorin.
Succes!