Cunosc senzatia.
Anul trecut am luat un pasat din 99 in ideea ca e mai bun decat bravul matiz (site de prezentare). Deja am bagat inca odata pretul de la pasat si tot oscilez: mai bag inca 1000 de euroi sa fac din el masina sau il vand cu cat pot si iau alta mai "documentata" (cu riscul de a avea si ea probleme).

Revenind la noul site:
/piese-auto-marca-vw/5726/1.8_t.html#focus
/piese-auto-marca-vw/21414/1.8_t_syncro.html#focus

Cat de cat paginile difera mai mult, chit ca de regula h2 apare sus, imediat sub h1

In schimb la meta mai e de lucrat:
<title>Piese Auto Vw Passat (3b2) 1.8 t 1996 - 2000 online | PieseAutoShop.ro </title>
<meta name="description" content="Piese auto si piese caroserie pentru Vw Passat (3b2) 1996 - 2000.
Esti in cautare de filtre, sisteme de franare, ambreiaje, volante, kit-uri de distributie "/>
<meta name="keywords" content="Piese auto Vw Passat (3b2) 1.8 t"/>
+++++++++++++++
<title>Piese Auto Vw Passat (3b2) 1.8 t syncro 1996 - 2000 online | PieseAutoShop.ro </title>
<meta name="description" content="Piese auto si piese caroserie pentru Vw Passat (3b2) 1996 - 2000.
Esti in cautare de filtre, sisteme de franare, ambreiaje, volante, kit-uri de distributie "/>
<meta name="keywords" content="Piese auto Vw Passat (3b2) 1.8 t syncro"/>

Bujii: /piese-auto-marca-vw/5726-10251/bujie.html#focus2
Vezi pe undeva expresia GPL?
Pgl nu e un termen cunoscut in romania, statii cng am inteles ca se gasesc doar in Constanta.

Expresia volkswagen: noroc ca apare la promotii de pe coloana din stanga, altfel era greu sa se ridice si pe "bujii volkswagen 1,8t".

Concluzionand cat de cat: programarea e una, seo e alta. Programatorii trebuie sa fie capabili sa implementeze adaptarile seo. Ideea e: cat de sigur esti ca se descurca?
Acum jumatate de an am preauditat un magazin cu produse de bebelusi. Dupa ce am dat specificatiile la "baiatul de la programare" (erori minore, se puteau face si fara sa discutam un contract) ... oamenii au ramas fara programator. Doamna ne e colega si poate confirma.