3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Popa Mihai
M-as bucura daca cineva si-ar face timp sa-mi dea o idee cum ar vedea el site-ul asta, unul elegant, informatiile bine aranjate si evident pus la punct.
Mihai, cu toata dragostea, ai primit destule informatii utile in acest topic, care te pot ajuta sa pui la punct si mama siteului. Dar nu, tu vrei eventual sa faca altul munca il locul tau, pentru un site care pentru tine este o sursa de venit. Si asta gratis evident. Cel putin asta este senzatia mea. As putea fi si mai rautacios, venind cu niste exemple concrete, dar nu are rost.
Ai venit mai sus cu o afirmatie extrem de hilara cum ca nu ai timp sa citesti toate articolele pe care le postezi pe siteul tau, articole care nu sunt scrise de tine. WTF? In timpul pierdut sa iti descrii aventurile la pescuit pe un alt topic, luai la puricat toate articolele. Asa ca despre ce vorbim? A?
EDIT: si fiindca azi ma simt generos, chiar nu ai vazut ca pe homepage ai nu mai putin de 21 de headinguri principale? Chiar nu ai vazut ca pe o pagina interioara ai 7 H1? Chiar nu realizezi ca faci seospam atat in titluri cat si in descrieri? E greu sa pui Alt-uri la imagini? E si mai greu sa instalezi un seoquake care iti spune aceste detalii banale instant? Sa continui?
Ultima modificare făcută de Robert; 20th May 2015 la 10:32.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!