Astept pareri, sugestii si ce mai credeti voi de cuviinta despre De Craciun
Astept pareri, sugestii si ce mai credeti voi de cuviinta despre De Craciun
prea mult text , eu unul n-am rabdare sa citesc atata yada...yada...blah...blah....blahh , putine imagini , fa ceva mai interactiv
alta chestie -> o sa ai vizitatori doar in luna decembrie, ma indoiesc ca vara cauta cineva "de craciun"
care e scopul acestui site? o poveste minunata pt. cei mici?![]()
Deja am precizat ca e un site tematic... adica e doar despre craciun, pentru craciun si cu craciun...
Tu poate nu ai rabdare sa citesti dar altii chiar cauta acele informatii... drept dovada ca motoarele de cautare au trei sferturi din trafic si nu m-ar mira sa atinga, ba chiar sa depaseasca 90%...
Ca vor fi vizitatori numai in decembrie nu-i nici un bai, stiam acest lucru din START...
backgroundul ala ma omoara, nu-mi place de mos craciun..vroiam un mos cu un copil pe picioare. La meniul de pe stanga, zic eu, ca trebuia sa lasi putin padding stanga (scrisul e prea lipit de patratetul ala ) . Globurile alea sunt prea mari in viziunea mea !
Pe partea de optimizare , eu as scapa in titlul paginilor de cuvintele "de craciun" . Ma refer la restul paginilor in afara de prima pagina. Era bine daca aveai in titlu decat :"galerie foto de craciun" , "plugusorul" , "povesti de craciun" etc. Din cate stiam eu, e important ca in titlu cuvintele cheie din fiecare pagina sa fie asezate in ordinea importantei . Am observat ca daca vreau sa optimizez o pagina pentru "plugusorul" de exemmplu, e bine ca in titlu paginii , primul cuvant sa fie "plugusorul" , apoi puteai sa adaugi de craciun daca vrei.
In rest am vazut ca ai multe pagini si mult text , ceea ce este bine , dar asa cum a spus si colegul mai inainte o sa ai cautari decat in decembrie, dar stiai asta deja !
:)
Am incercat aleator sa caut fraze din continut.
Nu stiu procentul exact, dar tot ce am cautat eu este preluat
http://www.google.com/search?hl=en&q...=Google+Search
Cat iti lua sa scrii tu acel content ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Use copyscape.
Apoi, ideea cu prezentarea lui mos Craciun ar fi trebuit sa fie de basm..nu un nene cu familia lui.
Catre cine te adresezi? Copii? Parinti?
Ai reclama aia de la concurs.biz care, dupa larerea mea, e ca nuca-n perete.
Nu creezi o imagine/atmosfera care sa atraga. Culori total eronate.
Si parintii si copii cred in nenea asta.
DPDV Seo, nu vad nimic care sa aibe treaba cu SEO. In schimb vad bannere si statistici care mai de care. Pacat.
Spor
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
?!@#*? Ajunge?Ajunge si trei cuvinte: "Mii de multumiri!"
Apoi.. inteleg ca intra sub "Traditii", dar nu au nici o legatura "anul nou", "mersul cu steaua", etc cu craciunul.... fiind un site tematic (cu si despre craciun), nu?! ... Pune si tu doar traditii si obiceiuri de craciun...
inca o chestie care ma omoara pe la mai toate siteurile... pe pagina care ar trebui sa contina oferta de publicitate/promovare, peste tot scrie "Contactati-ne pentru oferta bla bla..." ... Dar puneti frate oferta aia pe site, ca de aia l-ati facut!!! D-aia e pagina aia acolo, pentru oferta... Ca daca sunt interesat de publicitate sau altceva si nu gasesc acea pagina, sigur reusesc eu cumva sa dau de voi..
Ultima modificare făcută de Toto; 29th November 2006 la 12:52.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Dar de asta ?
SPam - smarty.ro ..
E a doua oara, cu al doilea website.
Ban pentru 30 de zile, ca sa poti sa gandesti linistit "traditia de Craciun".
Nu putem accepta spammeri in acest forum. Noi luptam CONTRA.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)