Se mai incheie inca un an lung, cu multe discutii, cu produse noi, cu un copilas dragut pentru noi si pentru multe inceputuri.
Am cautat un mod in care sa multumesc comunitatii si am indetificat un mic cadou pentru membrii Seopedia. Am primit mult ajutor si am avut posibilitatea sa ajut multa lume in Seopedia in acest an, lucru care ma face sa aduc de Craciun 1 oferta si un cadou mai special si GRATIS:
Pachetul SEO de Craciun
La achizitia pachetului Submit Suite (care contine Website Submitter+Article Submitter+Article Spinner+Feed Submitter+Website Popularity) ofer 25% reducere SI vom oferi gratis si urmatoarele produse:
1. un exemplar (cartea fizica, nu PDF) al ghidului: SEO - Ghid de optimizare web (vom suporta si trimiterea pe posta)
2. o licenta gratuita valabila 1 an pentru aplicatia Press Release Submitter, care costa in mod normal 245 euro( )
Cadoul gratis de Craciun (exclus de la cadou este Krumel):
Pentru toti membrii acestui forum, indiferent de data de inscriere, pana la 31.12.2009 am sa le ofer o varianta PDF gratis a cartii SEO - Ghid de optimizare web (am nevoie de un PM de la cel care doreste sa aiba o copie cu numele si emailul).
![]()