Referitor la keyword-uri, spun ca e mai complicat in cazul meu pentru ca e concurenta mare pe anumite keyword-uri folositoare mie in unele combinatii, dar concurenta vine de la site-uri care se ocupa cu altceva. Chiar si cel pe care mi l-ai dat drept exemplu de layout se ocupa cu altceva. Problema mea e ca nu cred ca imi permit sa fiu competitiv pe cuvintele prea generale si daca optimizez site-ul pentru "PCB design service company" nu am destule cautari. Un alt exemplu este "PCB design services" care descrie cel mai bine ce fac eu, numai ca sunt doar 390 de cautari pe luna si concurenta e high.

Voi adauga si un formular de contact, eu eram convins ca nu ar interesa pe nimeni.

Poate exista totusi cineva pe forum care a avut o problema similara cu a mea si ma poate ajuta. Poate exista si alte metode de promovare pentru servicii si pot evita cumva lupta cu site-urile care se ocupa cu altceva dar au keyword-uri asemanatoare.

Ar putea cineva sa-mi spuna daca am vreo sansa sa ajung pe prima pagina cu circuit-pcb-design.com pe keyword-ul "PCB design" dedicand 8 ore pe saptamana? Sau cam cat timp si cati bani ar trebui sa consum pentru a ajunge pe prima pagina intr-un an?