1. Am uitat sa mentionez, poti sa te inspiri si din cuvintele cheie ale competitorilor. Nu te apuca sa inventezi ca n-ajungi nicaieri asa. Cuvintele trecute acolo sunt ceea ce cauta oamenii pe Google, d-aia sunt sortate dupa numarul de cautari. Altele nu sunt sau sunt cautate atat de putin incat nu te ajuta.
2. Punct ro e pentru piata din Romania. In cazul tau nu-ti foloseste daca vrei sa vinzi in afara. Dar e un domeniu bun si poti face si pe el un site si poate candva poate chiar unul international.
3. Din cate vad, multi au siteuri asemanatoare cu al tau dar eu prefer unul gen 4pcb.com, nu-i de mirare ca o duc asa de bine.
4. In anul 2013, sa nu ai un formular de contact inseamna lipsa de respect fata de clienti. Nu trebuie sa compari clientii cu tine, oamenii sunt lenesi, nu stau sa dea copy paste la adresa ta de email, apoi sa se gandeasca la ce subiect sa puna, etc.
Eu sunt extrem de agresiv, nu iti pot recomanda metoda mea, dar daca ai intra-devar de oferit calitate si esti sigur pe tine, atunci poti sa fi si tu agresiv in promovare.

Răspunde cu citat