Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Studiu de caz: circuit-pcb-design.com

Afișare hibrid

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de zndr Vezi Post
    Problema mea cea mai mare cred ca este identific cuvintele cheie si sa-mi imaginez cum ar cauta in google potentialii clienti ceea ce ofer eu.
    1. Pentru cuvinte cheie poti folosi Keyword Tool (Planner, ma rog).

2. Numele de domeniu desi e cam lung si cu cratime, nu e chiar asa de grav, americanii sunt obisnuiti cu astfel de domenii. Dar in timp daca vrei sa te dezvolti spre ceva serios, va trebui sa-l schimbi. Incearca si ceva mai brandabil.

3. Designul desi e placut ca aspect nu e pentru business, e mai mult pentru utilizatori obisnuiti.

4. Trebuie neaparat macar un formular pe tot siteul, de preferat macar la contact daca nu si in alta parte.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

zndr este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Vârstă
    42
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru sfaturi.

1. Am folosit si Keyword Tool, dar problema este ca se bazeaza pe numarul de cautari si nu pe semnificatia cuvintelor. Eu trebuie sa intru cumva in capul potentialilor clienti, nu ma intereseaza keyword-uri cautate cat mai des, ci keyword-uri de calitate prin care sa fie cautate exact serviciile pe care le ofer eu. Nu ma ajuta cu nimic vizitatorii care cauta altceva decat serviciile pe care le ofer eu. Probabil ca va fi nevoie sa ma bazez in continuare pe fler aici.
    2. Eu am cumparat si circuitdesign.ro, dar din ce am citit pierd destul de mult fata de un domeniu .com, fie el si mai neinspirat.
    3. Poti sa-mi dai, te rog, un exemplu de site care e in opinia ta mai business? (daca gasesti ceva care sa aiba legatura cu domeniul meu de activitate e perfect) Sau poti sa-mi spui cateva elemente care indeparteaza site-ul de un aspect business?
    4. Poti sa-mi spui de ce crezi ca ar fi folositor un formular? Eu personal incerc sa evit formularele atunci cand vreau sa contactez o firma pentru ca ma limiteaza si imi impun completarea unor campuri fara relevanta pentru ce vreau sa intreb. Crezi ca site-ul ar parea mai de incredere daca adaug un formular?

Tu cum ai aborda promovarea unui site care ofera servicii?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th May 2012, 17:55
  2. Studiu de caz
    De mamulea în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th June 2009, 10:44
  3. un mic studiu de caz
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2008, 15:52
  4. Mic studiu de caz :)
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th January 2008, 11:41
  5. Studiu De Caz
    De prvmao în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th April 2006, 14:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.